Betsafe bonus 150%
ForumBukmacherskiePol.com :: Bukmacherzy / Promocje / Metody Płatności :: Bonusy i promocje powitalne
Strona 1 z 2 • Share
Strona 1 z 2 • 1, 2
Betsafe bonus 150%
Widzę, że nie ma oferty BETSAFE wiec wstawiam
Zarejestruj się w betsafe i zrób kilka prostych kroków
Betsafe bonus 150 zł
krok po kroku:
Zarejestruj sie na serwis Betsafe i zarejestruj się. Wpłać 100 zł dowolną metodą.
Postaw jeden lub więcej zakładów o minimalnym kursie @1.50, łącznie obstaw za równowartość pierwszego depozytu 100 zł.
Bonus w postaci darmowego zakładu 150 zł otrzymasz w ciągu 24h od obstawienia za kwotę 100 zł. Darmowy zakład (zakład bez ryzyka) musisz wykorzystać w przeciągu 30 dni od przyznania na dowolny zakład bukmacheski pojedyńczy lub akumulowany.
Wygrana netto (wygrana minus stawka zakładu) z darmowego zakładu zostanie wypłacona jako kwota bonusowa. Przed wypłatą tą kwotę bonusową należy obstawić 1 raz po kursie minimalnym @1.50 w ciągu 30 dni.
Zarejestruj się w betsafe i zrób kilka prostych kroków
Betsafe bonus 150 zł
krok po kroku:
Zarejestruj sie na serwis Betsafe i zarejestruj się. Wpłać 100 zł dowolną metodą.
Postaw jeden lub więcej zakładów o minimalnym kursie @1.50, łącznie obstaw za równowartość pierwszego depozytu 100 zł.
Bonus w postaci darmowego zakładu 150 zł otrzymasz w ciągu 24h od obstawienia za kwotę 100 zł. Darmowy zakład (zakład bez ryzyka) musisz wykorzystać w przeciągu 30 dni od przyznania na dowolny zakład bukmacheski pojedyńczy lub akumulowany.
Wygrana netto (wygrana minus stawka zakładu) z darmowego zakładu zostanie wypłacona jako kwota bonusowa. Przed wypłatą tą kwotę bonusową należy obstawić 1 raz po kursie minimalnym @1.50 w ciągu 30 dni.
chobopoczta- Zaufanie :
Liczba postów : 56
FBPoints : 15
Re: Betsafe bonus 150%
Promocja liczy się dla dawno założonych kont czy tylko dla niedawno zrobionych?
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
FBPoints : 193
Przecież jest podane zarejestruj się. Czyli dla nowych kont.
paula- Zaufanie :
Liczba postów : 183
FBPoints : 95
@paula napisał:Przecież jest podane zarejestruj się. Czyli dla nowych kont.
A co ma jedno z drugim wspólnego?
Nie dojrzałem jakiegoś czasu między założeniem konta a pierwszym depo na stronie także promocja aktualna dla mnie.

Zaufanie :
@MichW skoro już masz konto założone to po zalogowaniu na swój profil w zakładce bonusy masz informacje czy jest dla ciebie jakiś bonus czy nie.
paula- Zaufanie :
Liczba postów : 183
FBPoints : 95
Dokładnie
Betsafe ma na koncie opcje gdzie można sprawdzić dostępność bonusów
Betsafe ma na koncie opcje gdzie można sprawdzić dostępność bonusów
bestia- Zaufanie :
Liczba postów : 318
FBPoints : 12
Betsafe ma bardzo dobry bonus powitalny 150% i chyba betsson to samo bo to jedna firma
michaszek83- Zaufanie :
Liczba postów : 187
FBPoints : 133
Tak dokładnie betsafe dostępny już od jakiegoś czasu a betsson po dłuższej przerwie ponownie przyjmuje Polaków
staniorfp- Zaufanie :
Liczba postów : 8
FBPoints : 7
Kolejny zakład bez ryzyka za aktywność na koncie (pewnie to samo będzie u betssona).
Zaufanie :
Na betsafe nie mówiono czasami kiedyś betsyf 
Ja nigdy nie miałem u nich problemów ale kiedyś pamiętam, że różne opinie o nich krążyły w sieci.

Ja nigdy nie miałem u nich problemów ale kiedyś pamiętam, że różne opinie o nich krążyły w sieci.
lotterixon- Zaufanie :
Liczba postów : 2
FBPoints : 2
Nie wie ktoś czy przypadkiem nie maja czegos bez depo przy rejestracji?
Niskiziom- Zaufanie :
Liczba postów : 23
FBPoints : 21
@Niskiziom napisał:Nie wie ktoś czy przypadkiem nie maja czegos bez depo przy rejestracji?
Nie musisz pytać o to samo we wszystkich wątkach o betssonie i betsafe. Obie firmy działają pod grupą betssona.
Odpowiadając na wszystkie pytania raz kiedyś dają coś bez depo, ale rzadko. Najczęściej dają freebety (darmowe zakłady) za postawienie za daną kwotę + freebety za aktywność.
Zaufanie :
Od siebie jeszcze dodam że popracowali nad szybkością wypłat. Wypłata zlecona późnym popołudniem doszła wieczorem. Wcześniej kasę dostawałem tylko następnego dnia rano albo dwa dni później.
Zaufanie :
Strona 1 z 2 • 1, 2
ForumBukmacherskiePol.com :: Bukmacherzy / Promocje / Metody Płatności :: Bonusy i promocje powitalne
Strona 1 z 2