x-bet.co bonus 250 euro
Strona 3 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
x-bet.co bonus 250 euro
First topic message reminder :
* Aby otrzymać 100% do 250 euro musisz zarejestrować się z banerów oraz linków na forum gdyż jest to oferta specjalna dla Fbpol.com
*Podczas depozytu proszę wpisać kod bonusowy FBPOL
* Promocja podlega obrotowi 12 x kurs 2.10
* Czas na realizacje obrotu to 18 dni
* Wszystkie rynki wliczają się do wymogów obrotu zarówno w zakładach jak i e-sports
* Co zyskujesz dzięki rejestracji w x-bet z linków dostępnych na naszym forum oraz z kodem bonusowym FBPOL?
Bonus 50 euro za opinie zostanie przyznany tylko użytkownikom zarejestrowanym z linku forum. Bonus zostanie dodany 10 lipca 2018 r. i musi zostać wykorzystany na mecz/e ćwierćfinałów MŚ w piłce nożnej. Aby otrzymać szansę odbioru 50 euro należy skorzystać z pełnej puli bonusu 100% od depozytu z kodem FBPOL i zakończyć obrót bonusem. Szanse otrzymania bonusu otrzymają tylko osoby które w momencie startu promocji czyli 19.03.2018 r. g.16:25 (Promocja zakończona w dniu 16.05.2018 r. w związku z nieczytaniem regulaminu oraz robieniem zamieszania na LC - prosimy uważnie czytać regulaminy) umieściły swój pierwszy post, opinie w tym temacie oraz wysłały zgłoszenie do użytkownika @"x-bet" w formie PW w temacie wpisując 50 Free login x-bet.co a w treści date dodania postu. Zgłoszenie należy wysłać do 12 godzin od daty umieszczenia pierwszego postu.
Kliknij w x-bet i odbierz bonus do 250 euro
do x-bet możesz wpłacić za pomocą Skril
* Kilianin w x-bet i zarejestruj się* Aby otrzymać 100% do 250 euro musisz zarejestrować się z banerów oraz linków na forum gdyż jest to oferta specjalna dla Fbpol.com
*Podczas depozytu proszę wpisać kod bonusowy FBPOL
* Promocja podlega obrotowi 12 x kurs 2.10
* Czas na realizacje obrotu to 18 dni
* Wszystkie rynki wliczają się do wymogów obrotu zarówno w zakładach jak i e-sports
* Co zyskujesz dzięki rejestracji w x-bet z linków dostępnych na naszym forum oraz z kodem bonusowym FBPOL?
- możesz również skorzystać z oferty specjalnej 30 pln za rejestracje na skrill [Only admins are allowed to see this link]
- wyższy bonus, aż 250 euro a nie 100 euro
- dłuższy czas na spełnienie wymagań obrotowych
- pomoc w przypadku problemów z bukmacherem
kliknij w x-bet i zarejestruj się, odbierz bonus 100% do 1000 PLN
[Only admins are allowed to see this image]
- wyższy bonus, aż 250 euro a nie 100 euro
- dłuższy czas na spełnienie wymagań obrotowych
- pomoc w przypadku problemów z bukmacherem
kliknij w x-bet i zarejestruj się, odbierz bonus 100% do 1000 PLN
[Only admins are allowed to see this image]
Bonus 50 euro za opinie zostanie przyznany tylko użytkownikom zarejestrowanym z linku forum. Bonus zostanie dodany 10 lipca 2018 r. i musi zostać wykorzystany na mecz/e ćwierćfinałów MŚ w piłce nożnej. Aby otrzymać szansę odbioru 50 euro należy skorzystać z pełnej puli bonusu 100% od depozytu z kodem FBPOL i zakończyć obrót bonusem. Szanse otrzymania bonusu otrzymają tylko osoby które w momencie startu promocji czyli 19.03.2018 r. g.16:25 (Promocja zakończona w dniu 16.05.2018 r. w związku z nieczytaniem regulaminu oraz robieniem zamieszania na LC - prosimy uważnie czytać regulaminy) umieściły swój pierwszy post, opinie w tym temacie oraz wysłały zgłoszenie do użytkownika @"x-bet" w formie PW w temacie wpisując 50 Free login x-bet.co a w treści date dodania postu. Zgłoszenie należy wysłać do 12 godzin od daty umieszczenia pierwszego postu.
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Czw 7 Mar 2019 - 18:46, w całości zmieniany 4 razy (Reason for editing : zakończenie promocji 50 euro.)
[Only admins are allowed to see this link] Drogi użytkowniku w pierwszym poście w tym temacie masz dokładną informacje co należy zrobić aby otrzymać bonus i kiedy zostanie on dopisany. Z jakiegoś powodu nie mogę do Pana napisać PW dlatego umieszczam informacje na forum.
Nie jest Pan odosobnionym przypadkiem dlatego proszę wszystkich o dokładne zapoznanie się z regulaminem promocji. Nie ma potrzeby robienia zamieszania na LC skoro wszystko dokładnie jest opisane na forum. Pracownicy LC również nie zawsze się orientują w sprawach promocji dedykowanych dla konkretnego partnera i to nie jest powód do ich obrażania lub zwracania obraźliwych uwag.
Pozdrawiam.
Nie jest Pan odosobnionym przypadkiem dlatego proszę wszystkich o dokładne zapoznanie się z regulaminem promocji. Nie ma potrzeby robienia zamieszania na LC skoro wszystko dokładnie jest opisane na forum. Pracownicy LC również nie zawsze się orientują w sprawach promocji dedykowanych dla konkretnego partnera i to nie jest powód do ich obrażania lub zwracania obraźliwych uwag.
Pozdrawiam.
FBPoints : 1
Re: x-bet.co bonus 250 euro
Promocja 50 euro bez depozytu za napisanie opini zosała zakończona w dniu 16.05.2018 r. w związku z nieczytaniem regulaminu oraz robieniem zamieszania na LC - prosimy uważnie czytać regulaminy.
Osoby które spełniły warunki otrzymają nagrodę zgodnie z regulaminem.
Osoby które spełniły warunki otrzymają nagrodę zgodnie z regulaminem.
zibi- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 110
FBPoints : 76
Witam
Bardzo prosiłbym Kolegów o pomoc. Założyłem kilka dni temu z linka z forum konto u tego bukmachera i udało mi się sporo wygrać jak na razie. Nie wierzę jeszcze za bardzo,że wypłacą mi taką dużą kwotę więc postanowiłem zweryfikować konto. Dostałem takiego maila:
"Dear Pawel,
During the process of verification of your account, we have detected that you already have an account at our site (IP match detected).
5.3 You may only have one Player Account, for which you will register using your own, correct name, and each Player Account shall only have one personal single account-holder pertaining to one domestic household address.
Best Regards,
Monica"
O co tu chodzi bo nie za bardzo znam angielski? Ktoś mi się włamał na konto?
Dziekuję z góry za pomoc
Bardzo prosiłbym Kolegów o pomoc. Założyłem kilka dni temu z linka z forum konto u tego bukmachera i udało mi się sporo wygrać jak na razie. Nie wierzę jeszcze za bardzo,że wypłacą mi taką dużą kwotę więc postanowiłem zweryfikować konto. Dostałem takiego maila:
"Dear Pawel,
During the process of verification of your account, we have detected that you already have an account at our site (IP match detected).
5.3 You may only have one Player Account, for which you will register using your own, correct name, and each Player Account shall only have one personal single account-holder pertaining to one domestic household address.
Best Regards,
Monica"
O co tu chodzi bo nie za bardzo znam angielski? Ktoś mi się włamał na konto?
Dziekuję z góry za pomoc
wpozel- Ostrzeżenie : Próba oszustwa.
Zaufanie :
Liczba postów : 15
FBPoints : 12
W skrócie to napisali ci ze wykryli ze z twojego IP było juz zakladane konto i piszą że mozesz miec tylko jedno konto,czyli posądzili cię o multikonto i nie zweryfikują ci konta.
Częsta śpiewka jak ktos ugra wiekszą kwotę u bukmachera,szczególnie u takiego mniej popularnego i raczej nic z tym nie zrobisz,bo nie udowodnisz ze masz jedno konto u nich.
Częsta śpiewka jak ktos ugra wiekszą kwotę u bukmachera,szczególnie u takiego mniej popularnego i raczej nic z tym nie zrobisz,bo nie udowodnisz ze masz jedno konto u nich.
bmx34- Ostrzeżenie : Oszczerstwa i nieprzestrzeganie regulaminów
Zaufanie :
Liczba postów : 922
FBPoints : 31
Sprawdziłem co to jest to IP i wychodzi,że ja nawet w ogóle swojego nie mam tylko "dynamic IP" i za każdym razem jak włączam komputer mam inny. Więc jak ktoś mógł się logować z mojego? Nie rozumiem też jak to jest,że się tu tą firmę poleca lub chociaż nie ostrzega przed nią skoro mogą sobie ot tak ukraść czyjeś pieniądze. Czyli co? To są po prostu oszuści i nie da się juz nic a nic zrobić?
Zaufanie :
Napisz do adminów , możliwe że Ci pomogą
ney11- Ostrzeżenie : Wprowadzanie zamieszania - związane z nieczytaniem lub nieprzestrzeganiem regulaminów.
Zaufanie :
Liczba postów : 627
FBPoints : 63
Kolego
Zanim zaczniesz kogoś oskarżać zwłaszcza administracje o reklamowanie firmy to zapoznaj się dokładnie w czym jest problem. Najlepiej jak kolega napisał opisz swój problem [Only admins are allowed to see this link] czy [Only admins are allowed to see this link] na pewno jeżeli wina nie jest po Twojej stronie to ci pomogą. Nie jesteś pierwszą osobą która ma problem z bukmacherami.
Jak do tej pory nikt się na x-bet nie skarżył jeżeli chodzi o wypłaty.
Przypominam wszystkim za to aby omijali szerokim łukiem betwinner
Zanim zaczniesz kogoś oskarżać zwłaszcza administracje o reklamowanie firmy to zapoznaj się dokładnie w czym jest problem. Najlepiej jak kolega napisał opisz swój problem [Only admins are allowed to see this link] czy [Only admins are allowed to see this link] na pewno jeżeli wina nie jest po Twojej stronie to ci pomogą. Nie jesteś pierwszą osobą która ma problem z bukmacherami.
Jak do tej pory nikt się na x-bet nie skarżył jeżeli chodzi o wypłaty.
Przypominam wszystkim za to aby omijali szerokim łukiem betwinner
Iglo- Ostrzeżenie : Oskarżanie innych użytkowników bez dowodów.
Zaufanie :
Liczba postów : 222
FBPoints : 158
Zdarzają się takie sytuacje kiedy IP potrafi się powtórzyć szczególnie na dynamicznym IP które jest losowo przydzielane z pewnej puli adresów także nie ma co się dziwić że bukmacher w takiej sytuacji ma podejrzenia.
Pogadaj z nimi na spokojnie, powiedz jaka jest sytuacja. Nazywanie ich złodziejami nie pomoże a bardziej zaszkodzi.
Pogadaj z nimi na spokojnie, powiedz jaka jest sytuacja. Nazywanie ich złodziejami nie pomoże a bardziej zaszkodzi.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
FBPoints : 193
Dziękuję za porady. I krytykę konstruktywną
Nie nazwałem jednak nikogo złodziejem-zapytałem tylko czy Waszym zdaniem ta firma to oszuści skoro próbuje nie oddać mi pieniędzy z przyczyn,na które,ja jako użytkownik internetu,nie mam wpływu. Spróbuję jakoś w google translate wyjaśnić,że nie wiem jakie IP i kiedy mi się przydziela. Ta firma nie ma tu,na forum,jakiegoś przedstawiciela?

Zaufanie :
No chyba nazywasz jednak kogoś złodziejami i masz pretensje do ludzi z forum. Skoro nikt nie miał problemu to dlaczego miał ostrzegać. Wypłacili sporo kasy w nagrodach i były nawet zrzuty wysokich wygranych i potwierdzenia wypłat więc nie widzę powodów. W regulaminie każdy bukmacher ma zapis, że można posiadać jedno konto na IP, domostwo, komputer itd. więc nie jest wina bukmachera czy forum, że nie zdajesz sobie z tego sprawy a wystarczyło przeczytać pierwszy wątek w temacie.[Only admins are allowed to see this link] napisał:Sprawdziłem co to jest to IP i wychodzi,że ja nawet w ogóle swojego nie mam tylko "dynamic IP" i za każdym razem jak włączam komputer mam inny. Więc jak ktoś mógł się logować z mojego? Nie rozumiem też jak to jest,że się tu tą firmę poleca lub chociaż nie ostrzega przed nią skoro mogą sobie ot tak ukraść czyjeś pieniądze. Czyli co? To są po prostu oszuści i nie da się juz nic a nic zrobić?
Wracając do Twojego pytania
Jakiś czas temu był na forum przedstawiciel x-bet ale chyba tylko na czas Mistrzostw w Typowaniu Live.
tigertyp- Zaufanie :
Liczba postów : 238
FBPoints : 144
Ja nie chcę się wdawać w polemikę z członkami forum bo nie mam niezbędnej wiedzy. To raczej był wyraz mojego szczerego zdziwienia faktem,że aby uniknąć tej "legalnej konfiskaty" swocih pieniędzy należy legitymować się dość zaawansowaną,dla niektórych jak ja, znajomością zagadnień z zakresu funkcjonowania operatorów internetowych czy też problematyki przypisywania różnych rodzajów adresów IP. I tak,zdaję sobie sprawę,że podpisując umowę czy akceptując regulamin należy bezwzględnie upewnic się na co się godzi i sprawdzać niejasne zapisy. Ale przecież u bukmachera nie grają tylko informatycy i myślę,że w ten sposób taka firma mogłaby "legalnie skonfiskować" środki 90% z nas graczy bo jak czytam to stałe IP jest nadal ewenementem,zwłaszcza w Polsce.
Zaufanie :
Poproś o pomoc Admina a on z pewnością pomoże, zresztą jak zawsze
taka wazelina hehe

Iglo- Ostrzeżenie : Oskarżanie innych użytkowników bez dowodów.
Zaufanie :
Liczba postów : 222
FBPoints : 158
Nie trzeba mieć specjalistycznej wiedzy, bo takie informacje jak jedno konto na jeden adres IP każdy bukmacher ma wpisane w regulamin który pewnie zaakceptowałeś/aś podczas rejestracji. Nikt nie miał takich problemów więc proponuję napisać do admina lub supportu na forum.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
FBPoints : 193
Dziękuję. A jak poprosić o pomoc Admina? Jest jakiś dział specjalny może bo nie mogę wysyłać prywatnych wiadmomości z powodu zbyt małej ilości postów.
Zaufanie :
Strona 3 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strona 3 z 7