x-bet.co bonus 250 euro
Strona 4 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
x-bet.co bonus 250 euro
First topic message reminder :
* Aby otrzymać 100% do 250 euro musisz zarejestrować się z banerów oraz linków na forum gdyż jest to oferta specjalna dla Fbpol.com
*Podczas depozytu proszę wpisać kod bonusowy FBPOL
* Promocja podlega obrotowi 12 x kurs 2.10
* Czas na realizacje obrotu to 18 dni
* Wszystkie rynki wliczają się do wymogów obrotu zarówno w zakładach jak i e-sports
* Co zyskujesz dzięki rejestracji w x-bet z linków dostępnych na naszym forum oraz z kodem bonusowym FBPOL?
Bonus 50 euro za opinie zostanie przyznany tylko użytkownikom zarejestrowanym z linku forum. Bonus zostanie dodany 10 lipca 2018 r. i musi zostać wykorzystany na mecz/e ćwierćfinałów MŚ w piłce nożnej. Aby otrzymać szansę odbioru 50 euro należy skorzystać z pełnej puli bonusu 100% od depozytu z kodem FBPOL i zakończyć obrót bonusem. Szanse otrzymania bonusu otrzymają tylko osoby które w momencie startu promocji czyli 19.03.2018 r. g.16:25 (Promocja zakończona w dniu 16.05.2018 r. w związku z nieczytaniem regulaminu oraz robieniem zamieszania na LC - prosimy uważnie czytać regulaminy) umieściły swój pierwszy post, opinie w tym temacie oraz wysłały zgłoszenie do użytkownika @"x-bet" w formie PW w temacie wpisując 50 Free login x-bet.co a w treści date dodania postu. Zgłoszenie należy wysłać do 12 godzin od daty umieszczenia pierwszego postu.
Kliknij w x-bet i odbierz bonus do 250 euro
do x-bet możesz wpłacić za pomocą Skril
* Kilianin w x-bet i zarejestruj się* Aby otrzymać 100% do 250 euro musisz zarejestrować się z banerów oraz linków na forum gdyż jest to oferta specjalna dla Fbpol.com
*Podczas depozytu proszę wpisać kod bonusowy FBPOL
* Promocja podlega obrotowi 12 x kurs 2.10
* Czas na realizacje obrotu to 18 dni
* Wszystkie rynki wliczają się do wymogów obrotu zarówno w zakładach jak i e-sports
* Co zyskujesz dzięki rejestracji w x-bet z linków dostępnych na naszym forum oraz z kodem bonusowym FBPOL?
- możesz również skorzystać z oferty specjalnej 30 pln za rejestracje na skrill [Only admins are allowed to see this link]
- wyższy bonus, aż 250 euro a nie 100 euro
- dłuższy czas na spełnienie wymagań obrotowych
- pomoc w przypadku problemów z bukmacherem
kliknij w x-bet i zarejestruj się, odbierz bonus 100% do 1000 PLN
[Only admins are allowed to see this image]
- wyższy bonus, aż 250 euro a nie 100 euro
- dłuższy czas na spełnienie wymagań obrotowych
- pomoc w przypadku problemów z bukmacherem
kliknij w x-bet i zarejestruj się, odbierz bonus 100% do 1000 PLN
[Only admins are allowed to see this image]
Bonus 50 euro za opinie zostanie przyznany tylko użytkownikom zarejestrowanym z linku forum. Bonus zostanie dodany 10 lipca 2018 r. i musi zostać wykorzystany na mecz/e ćwierćfinałów MŚ w piłce nożnej. Aby otrzymać szansę odbioru 50 euro należy skorzystać z pełnej puli bonusu 100% od depozytu z kodem FBPOL i zakończyć obrót bonusem. Szanse otrzymania bonusu otrzymają tylko osoby które w momencie startu promocji czyli 19.03.2018 r. g.16:25 (Promocja zakończona w dniu 16.05.2018 r. w związku z nieczytaniem regulaminu oraz robieniem zamieszania na LC - prosimy uważnie czytać regulaminy) umieściły swój pierwszy post, opinie w tym temacie oraz wysłały zgłoszenie do użytkownika @"x-bet" w formie PW w temacie wpisując 50 Free login x-bet.co a w treści date dodania postu. Zgłoszenie należy wysłać do 12 godzin od daty umieszczenia pierwszego postu.
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Czw 7 Mar 2019 - 18:46, w całości zmieniany 4 razy (Reason for editing : zakończenie promocji 50 euro.)
Z całym szacunkiem kolego ale chcesz aby ktoś Ci pomógł ale masz problem w napisaniu 15 sensownych postów. Szczerze na miejscu administracji to bym pomagał tylko użytkownikom wykazującym jakąś aktywność a nie osobą które jak mają problem to się rejestrują i pierwsze posty jakie napiszą to oskarżenia w stosunku do forum i bukmacherów. Nie jesteś pierwszą osobą która zarejestrowała się na forum bo potrzebuje pomocy a po rozwiązaniu problemu znika.
tigertyp- Zaufanie :
Liczba postów : 238
FBPoints : 144
Re: x-bet.co bonus 250 euro
W dziale FAQ nie ma info o liczbie wymaganych postów,teraz juz wiem,że 15 i postaram się nie nanabić ich bezproduktywnie. Dziekuję. Dodam jeszcze,że opisałem całą sytuację przy pomocy translatora i przesłałem firmie x-bet 24 godz temu lecz na razie nie mam żadnej od nich odpowiedzi.
wpozel- Ostrzeżenie : Próba oszustwa.
Zaufanie :
Liczba postów : 15
FBPoints : 12
W regulaminie forum masz wszystko - tak na przyszłość.
zacharty- Zaufanie :
FBPoints : 116
Napisali mi coś takiego:
"Dear Pawel,
As it is clearly stated in our terms and conditions: [Only admins are allowed to see this link] each person is only allowed to have one account for one IP. Since both of the accounts have been spotted using the same IP address and using active bonus for the first deposit it is considered as a multi accounting and bonus hunting. Therefore your second account will be suspended and bets void.
Regards,
Julio
Risk department
Nadal nie rozumiem dlaczego to ja mam odpowiadać swoimi pieniędzmi za to w jaki sposób jest mi dostarczany internet. Należy za każdym połączeniem dzwonić gdzieś,pytac jakie się ma to IP a potem pisać lub na czacie pytać w takim X-bet.co czy juz kiedyś było?
"Dear Pawel,
As it is clearly stated in our terms and conditions: [Only admins are allowed to see this link] each person is only allowed to have one account for one IP. Since both of the accounts have been spotted using the same IP address and using active bonus for the first deposit it is considered as a multi accounting and bonus hunting. Therefore your second account will be suspended and bets void.
Regards,
Julio
Risk department
Nadal nie rozumiem dlaczego to ja mam odpowiadać swoimi pieniędzmi za to w jaki sposób jest mi dostarczany internet. Należy za każdym połączeniem dzwonić gdzieś,pytac jakie się ma to IP a potem pisać lub na czacie pytać w takim X-bet.co czy juz kiedyś było?
Zaufanie :
Sorki ale trzeba było przeczytać regulamin zanim się rejestrujesz itd.
W twoim przypadku na przyszłość jeżeli faktycznie nic nie kombinujesz to zanim wpłacisz napisz do support info i zweryfikuj konto.
Niestety bukmacherzy to nie są frajerzy i ciężko będzie ich przekonać, że to Ty masz racje. Z drugiej strony gdyby nie mieli takiego regulaminu to gracze zakładaliby konto na każdego członka rodziny i czyścili z bonusów bukmachera.
W twoim przypadku na przyszłość jeżeli faktycznie nic nie kombinujesz to zanim wpłacisz napisz do support info i zweryfikuj konto.
Niestety bukmacherzy to nie są frajerzy i ciężko będzie ich przekonać, że to Ty masz racje. Z drugiej strony gdyby nie mieli takiego regulaminu to gracze zakładaliby konto na każdego członka rodziny i czyścili z bonusów bukmachera.
tigertyp- Zaufanie :
FBPoints : 144
Z całym szacunkiem ale co mi da zweryfikowanie konta w danej chwili jeśli po,nawet pozytywnej,weryfikacji tego dnia,zaloguję się dzien lub dwa później z IP z którego ktoś klika miesięcy wcześniej już ktoś tam zakładał konto lub się logował. Znowu mają prawo skonfiskować pieniądze? Przecież to jakaś paranoja. Jakie ja mam możliwości i czas za każdym logowaniem dowiadywać się najpierw jakie mi przypadło akurat IP i jeszcze potem u bukmachera czy już ktoś takiego nie miał?
Zaufanie :
Albo,i tu już w ogóle robi się jakaś tragikomedia,ktoś PO mnie zakłada konto z takiego adresu jak wcześniej ja-bo mu sie akurat trafił. I co? Wspóldzielone IP,konfiskata środków,wszystko zgodne z regulaminem.
Zaufanie :
To, że pierwsze zarejestrowane konto może korzystać z bonusów a kolejne są traktowane jako " łowcy bonusów"
W takim przypadku na Twoim koncie nikt nie anuluje bonusu i wygranych.
W takim przypadku na Twoim koncie nikt nie anuluje bonusu i wygranych.
Iglo- Ostrzeżenie : Oskarżanie innych użytkowników bez dowodów.
Zaufanie :
Liczba postów : 222
FBPoints : 158
Z tego co mi przysyłają wcale takie optymistyczne założenie nie wynika,no chyba że mi google coś źle tłumaczy. Nawet wręcz przeciwnie,support tej firmy jasno wskazuje na zakaz używania tego samego ip przez dwie różne osoby podczas korzystania z ich strony. oto przykładowy cytat:
As it is clearly stated in our terms and conditions: [Only admins are allowed to see this link] each person is only allowed to have one account for one IP. Since both of the accounts have been spotted using the same IP address and using active bonus for the first deposit it is considered as a multi accounting and bonus hunting
As it is clearly stated in our terms and conditions: [Only admins are allowed to see this link] each person is only allowed to have one account for one IP. Since both of the accounts have been spotted using the same IP address and using active bonus for the first deposit it is considered as a multi accounting and bonus hunting
Zaufanie :
Tłumacz sobie każde słowo osobno bo na moje oko to słabo rozumiesz to co oni piszą.
W tym co zacytowałeś jest napisane: każda osoba może mieć tylko jedno konto na jedno IP a nie że różne osoby nie mogą korzystać z ich strony z tego samego ip.
Z tego co dalej podają to na twój adres IP zostały założone 2 konta na każdym był użyty bonus za pierwszy depozyt.
Spróbuj im wytłumaczyć że masz zmienne/dynamiczne IP i zweryfikuj konto. Jeżeli jest tak jak mówisz to te drugie konto robione na inną osobę może być zweryfikowane wtedy byś miał podkładkę że inne dane adresowe są u ciebie a inne u tamtej osoby.
W tym co zacytowałeś jest napisane: każda osoba może mieć tylko jedno konto na jedno IP a nie że różne osoby nie mogą korzystać z ich strony z tego samego ip.
Z tego co dalej podają to na twój adres IP zostały założone 2 konta na każdym był użyty bonus za pierwszy depozyt.
Spróbuj im wytłumaczyć że masz zmienne/dynamiczne IP i zweryfikuj konto. Jeżeli jest tak jak mówisz to te drugie konto robione na inną osobę może być zweryfikowane wtedy byś miał podkładkę że inne dane adresowe są u ciebie a inne u tamtej osoby.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
FBPoints : 193
Tłumaczę w google translate.
Próbuję wiele dni ale przysyłają mi wciąż tą samą formułkę z regulaminu. Cała historia zaczęła się od tego,że wysłałem skany i odpisali mi "verification rejected". Czy tamto inne jest zweryfikowane to nie wiem ale zapytam.
Nie mam swojego adresu IP. Znalazłem strone twojeip.wp.pl która pokazuje jakie jest aktualnie ip i co dwa,trzy dni niektóre się powtarzają. Częsciej w PLAYu który mam w domu ale też i w PLUSie w firmie.
Próbuję wiele dni ale przysyłają mi wciąż tą samą formułkę z regulaminu. Cała historia zaczęła się od tego,że wysłałem skany i odpisali mi "verification rejected". Czy tamto inne jest zweryfikowane to nie wiem ale zapytam.
Nie mam swojego adresu IP. Znalazłem strone twojeip.wp.pl która pokazuje jakie jest aktualnie ip i co dwa,trzy dni niektóre się powtarzają. Częsciej w PLAYu który mam w domu ale też i w PLUSie w firmie.
Zaufanie :
Ja korzystam od kilku z Redbull Mobile czyli tak naprawdę Play i nigdy nie było problemów.
Dlatego dziwi mnie ta sytuacja.
A jaki to majątek ugrałeś, że bukmacher miałby Ci nie wypłacić ?
Dlatego dziwi mnie ta sytuacja.
A jaki to majątek ugrałeś, że bukmacher miałby Ci nie wypłacić ?
supertyp- Zaufanie :
Liczba postów : 23
FBPoints : 3
Tak naprawdę to patowa sytuacja,bo obie strony tu mają rację.Bukmacher oczywiscie działa według regulaminu (jedno IP na jednego usera itd.) i to jest zrozumiałe a ty jesteś w znacznie gorszej sytuacji bo jezeli zakladałes jedno konto to nie udowdnisz im ze rzeczywiście tak jest a na słowo to raczej nie uwierzą.
Oczywiście wszystko to działa na twoją niekorzyść.
Oczywiście wszystko to działa na twoją niekorzyść.
bmx34- Ostrzeżenie : Oszczerstwa i nieprzestrzeganie regulaminów
Zaufanie :
Liczba postów : 922
FBPoints : 31
Faktycznie jeżeli odrzucili skany to brak dobrej woli z ich strony choć oczywiście w takim przypadku mają prawo niestety tak postąpić.
Ciężko coś więcej doradzić w takiej sytuacji. Kiedyś miałem podobną sytuację na innym buku i skończyło się pozytywnie, ale tylko dlatego że support okazał się być wyrozumiały.
Jak się nie uda to napisz priv do admina (po napisaniu 15 postów). Ma swoje kontakty u bukmacherów więc powinni w końcu Ci pomóc a nie wklejać cytaty z regulaminu.
Ciężko coś więcej doradzić w takiej sytuacji. Kiedyś miałem podobną sytuację na innym buku i skończyło się pozytywnie, ale tylko dlatego że support okazał się być wyrozumiały.
Jak się nie uda to napisz priv do admina (po napisaniu 15 postów). Ma swoje kontakty u bukmacherów więc powinni w końcu Ci pomóc a nie wklejać cytaty z regulaminu.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
FBPoints : 193
Ugrałem tam ponad 500 eur. Obiektywnie nie jest to może powalająca kwota ale ten x-bet to mój pierwszy bukmacher z jakim mam do czynienia i w jakim założyłem konto więc tym bardziej przykra dla mnie sytuacja. Nie chciało się tyłka ruszyć i płacic 12% to mam piękny początek przygody z bukmacherką. Może przynajmniej dzięki mojej krzywdzie ktoś inny się uchroni przed taką sytuacją.
Zaufanie :
Strona 4 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strona 4 z 7