x-bet.co bonus 250 euro
Strona 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
x-bet.co bonus 250 euro
First topic message reminder :
* Aby otrzymać 100% do 250 euro musisz zarejestrować się z banerów oraz linków na forum gdyż jest to oferta specjalna dla Fbpol.com
*Podczas depozytu proszę wpisać kod bonusowy FBPOL
* Promocja podlega obrotowi 12 x kurs 2.10
* Czas na realizacje obrotu to 18 dni
* Wszystkie rynki wliczają się do wymogów obrotu zarówno w zakładach jak i e-sports
* Co zyskujesz dzięki rejestracji w x-bet z linków dostępnych na naszym forum oraz z kodem bonusowym FBPOL?
Bonus 50 euro za opinie zostanie przyznany tylko użytkownikom zarejestrowanym z linku forum. Bonus zostanie dodany 10 lipca 2018 r. i musi zostać wykorzystany na mecz/e ćwierćfinałów MŚ w piłce nożnej. Aby otrzymać szansę odbioru 50 euro należy skorzystać z pełnej puli bonusu 100% od depozytu z kodem FBPOL i zakończyć obrót bonusem. Szanse otrzymania bonusu otrzymają tylko osoby które w momencie startu promocji czyli 19.03.2018 r. g.16:25 (Promocja zakończona w dniu 16.05.2018 r. w związku z nieczytaniem regulaminu oraz robieniem zamieszania na LC - prosimy uważnie czytać regulaminy) umieściły swój pierwszy post, opinie w tym temacie oraz wysłały zgłoszenie do użytkownika @"x-bet" w formie PW w temacie wpisując 50 Free login x-bet.co a w treści date dodania postu. Zgłoszenie należy wysłać do 12 godzin od daty umieszczenia pierwszego postu.
Kliknij w x-bet i odbierz bonus do 250 euro
do x-bet możesz wpłacić za pomocą Skril
* Kilianin w x-bet i zarejestruj się* Aby otrzymać 100% do 250 euro musisz zarejestrować się z banerów oraz linków na forum gdyż jest to oferta specjalna dla Fbpol.com
*Podczas depozytu proszę wpisać kod bonusowy FBPOL
* Promocja podlega obrotowi 12 x kurs 2.10
* Czas na realizacje obrotu to 18 dni
* Wszystkie rynki wliczają się do wymogów obrotu zarówno w zakładach jak i e-sports
* Co zyskujesz dzięki rejestracji w x-bet z linków dostępnych na naszym forum oraz z kodem bonusowym FBPOL?
- możesz również skorzystać z oferty specjalnej 30 pln za rejestracje na skrill [Only admins are allowed to see this link]
- wyższy bonus, aż 250 euro a nie 100 euro
- dłuższy czas na spełnienie wymagań obrotowych
- pomoc w przypadku problemów z bukmacherem
kliknij w x-bet i zarejestruj się, odbierz bonus 100% do 1000 PLN
[Only admins are allowed to see this image]
- wyższy bonus, aż 250 euro a nie 100 euro
- dłuższy czas na spełnienie wymagań obrotowych
- pomoc w przypadku problemów z bukmacherem
kliknij w x-bet i zarejestruj się, odbierz bonus 100% do 1000 PLN
[Only admins are allowed to see this image]
Bonus 50 euro za opinie zostanie przyznany tylko użytkownikom zarejestrowanym z linku forum. Bonus zostanie dodany 10 lipca 2018 r. i musi zostać wykorzystany na mecz/e ćwierćfinałów MŚ w piłce nożnej. Aby otrzymać szansę odbioru 50 euro należy skorzystać z pełnej puli bonusu 100% od depozytu z kodem FBPOL i zakończyć obrót bonusem. Szanse otrzymania bonusu otrzymają tylko osoby które w momencie startu promocji czyli 19.03.2018 r. g.16:25 (Promocja zakończona w dniu 16.05.2018 r. w związku z nieczytaniem regulaminu oraz robieniem zamieszania na LC - prosimy uważnie czytać regulaminy) umieściły swój pierwszy post, opinie w tym temacie oraz wysłały zgłoszenie do użytkownika @"x-bet" w formie PW w temacie wpisując 50 Free login x-bet.co a w treści date dodania postu. Zgłoszenie należy wysłać do 12 godzin od daty umieszczenia pierwszego postu.
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Czw 7 Mar 2019 - 18:46, w całości zmieniany 4 razy (Reason for editing : zakończenie promocji 50 euro.)
adrianP- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 995
FBPoints : 5
Re: x-bet.co bonus 250 euro
Przecież macie temat poświęcony rozstrzyganiu spraw i sporów a robicie bałagan w tematach gdzie opisani są bukmacherzy.
CO do x-bet.co to jak dla mnie spoko bukmacher dla początkujących.
Wysoki bonus, wypłacalny, ale kursy są raczej średnie chociaż zdarzają się rodzynki najwyższe na jakieś spotkanie. Dla mnie jednak zdecydowanie zbyt restrykcyjne limity stawek.
CO do x-bet.co to jak dla mnie spoko bukmacher dla początkujących.
Wysoki bonus, wypłacalny, ale kursy są raczej średnie chociaż zdarzają się rodzynki najwyższe na jakieś spotkanie. Dla mnie jednak zdecydowanie zbyt restrykcyjne limity stawek.
mazik- Zaufanie :
Liczba postów : 1081
FBPoints : 197
Widzę, że po tym całym zamieszaniu x-bet powrócił na forum
Czyli jednak jest to pewny bukmacher.

Iglo- Ostrzeżenie : Oskarżanie innych użytkowników bez dowodów.
Zaufanie :
Liczba postów : 222
FBPoints : 158
Zawsze to był pewny bukmacher tylko multikonciarzom się nie spodobał.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
FBPoints : 193
Ja z x-bet nie mam problemów. Bardzo często dają bonusy od depo i raz coś przegram raz coś wygram i nigdy nie było problemu z wypłatami.
andree- Zaufanie :
Liczba postów : 167
FBPoints : 77
chyba x-bet.co trafił na listę przestępców i jest na rejestrze domen.
Osobom wchodzącym z Polski na stronę bukmachera proponuje to robić z przeglądarki Opera z VPN
Osobom wchodzącym z Polski na stronę bukmachera proponuje to robić z przeglądarki Opera z VPN
michaszek83- Zaufanie :
Liczba postów : 196
FBPoints : 139
Nie na listę przestępców tylko do rejestru blokowanych stron.
Pewnie w najbliższym czasie jak każdy buk porobią alternatywne adresy dla swoich witryn.

Pewnie w najbliższym czasie jak każdy buk porobią alternatywne adresy dla swoich witryn.
Zaufanie :
Już poinformowaliśmy x-bet o problemie.[Only admins are allowed to see this link] napisał:Nie na listę przestępców tylko do rejestru blokowanych stron.![]()
Niestety bukmacher nie zawsze zdaje sobie sprawę z istnienia takiej "czarnej listy"
Oni wchodzą z innej lokalizacji i nie widzą problemu.
Informuje, ze po naszej interwencji x-bet wprowadził już domenę która pozwala na dostęp do polskiej wersji językowej strony x-bet-pl.co
Ciekaw jestem jak długo jeszcze będzie u nich dostępny skrill. Jeżeli już blokują adresy to raczej zaraz pójdzie blokada dla Polaków.
Ciekaw jestem jak długo jeszcze będzie u nich dostępny skrill. Jeżeli już blokują adresy to raczej zaraz pójdzie blokada dla Polaków.
Zaufanie :
Zalogujcie sie na swoich x-bet u mnie bonusik bez depozytu 15 euro
Nie wiem czy dla wszystkich czy to coś w stylu lojalnościowego
Ostatnio dużo u nich grałem więc może to być uznaniowy
Nie wiem czy dla wszystkich czy to coś w stylu lojalnościowego
Ostatnio dużo u nich grałem więc może to być uznaniowy
mazik- Zaufanie :
Liczba postów : 1081
FBPoints : 197
niestety x-bet też już dopadły restrykcje.
Skrill został zablokowany

shonowl_sn- Zaufanie :
Liczba postów : 2
FBPoints : -742
Wiemy i pracujemy nad tym wspólnie ze x-bet.[Only admins are allowed to see this link] napisał:niestety x-bet też już dopadły restrykcje.
Prawdopodobnie niebawem będzie już dostępny ecopayz w 100% obecnie można robić tylko depozyty.
Poszukiwałem odpowiedniego tematu w którym chciałem opisać swój problem i nie wiem czy trafiłem na odpowiedni. Jestem tu nowy, jeżeli trafiłem na zły temat proszę o przeniesienie posta.
Do rzeczy, od tygodnia bądź więcej mam dziwne problemy z zakładami. Po zalogowaniu mam zmniejszone kursy, po postawieniu zakładu dany typ spada o 10% aby nie zagrać go dwukrotnie, typy po dodaniu do ako również z mniejszym kursem oraz oczywiście maxbety dużo obniżone. Konto tam posiadam od początku lipca. Czy w tej kwestii można coś zmienić?
Do rzeczy, od tygodnia bądź więcej mam dziwne problemy z zakładami. Po zalogowaniu mam zmniejszone kursy, po postawieniu zakładu dany typ spada o 10% aby nie zagrać go dwukrotnie, typy po dodaniu do ako również z mniejszym kursem oraz oczywiście maxbety dużo obniżone. Konto tam posiadam od początku lipca. Czy w tej kwestii można coś zmienić?
ktm299- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 10
FBPoints : 10
Nie zmienisz niczego jeżeli bukmacher nałożył na Twoje konto limity.
Może za dużo wygrałeś :0
Może za dużo wygrałeś :0
tigertyp- Zaufanie :
Liczba postów : 238
FBPoints : 144
Strona 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strona 6 z 7