x-bet.co bonus 250 euro
Strona 7 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
x-bet.co bonus 250 euro
First topic message reminder :
* Aby otrzymać 100% do 250 euro musisz zarejestrować się z banerów oraz linków na forum gdyż jest to oferta specjalna dla Fbpol.com
*Podczas depozytu proszę wpisać kod bonusowy FBPOL
* Promocja podlega obrotowi 12 x kurs 2.10
* Czas na realizacje obrotu to 18 dni
* Wszystkie rynki wliczają się do wymogów obrotu zarówno w zakładach jak i e-sports
* Co zyskujesz dzięki rejestracji w x-bet z linków dostępnych na naszym forum oraz z kodem bonusowym FBPOL?
Bonus 50 euro za opinie zostanie przyznany tylko użytkownikom zarejestrowanym z linku forum. Bonus zostanie dodany 10 lipca 2018 r. i musi zostać wykorzystany na mecz/e ćwierćfinałów MŚ w piłce nożnej. Aby otrzymać szansę odbioru 50 euro należy skorzystać z pełnej puli bonusu 100% od depozytu z kodem FBPOL i zakończyć obrót bonusem. Szanse otrzymania bonusu otrzymają tylko osoby które w momencie startu promocji czyli 19.03.2018 r. g.16:25 (Promocja zakończona w dniu 16.05.2018 r. w związku z nieczytaniem regulaminu oraz robieniem zamieszania na LC - prosimy uważnie czytać regulaminy) umieściły swój pierwszy post, opinie w tym temacie oraz wysłały zgłoszenie do użytkownika @"x-bet" w formie PW w temacie wpisując 50 Free login x-bet.co a w treści date dodania postu. Zgłoszenie należy wysłać do 12 godzin od daty umieszczenia pierwszego postu.
Kliknij w x-bet i odbierz bonus do 250 euro
do x-bet możesz wpłacić za pomocą Skril
* Kilianin w x-bet i zarejestruj się* Aby otrzymać 100% do 250 euro musisz zarejestrować się z banerów oraz linków na forum gdyż jest to oferta specjalna dla Fbpol.com
*Podczas depozytu proszę wpisać kod bonusowy FBPOL
* Promocja podlega obrotowi 12 x kurs 2.10
* Czas na realizacje obrotu to 18 dni
* Wszystkie rynki wliczają się do wymogów obrotu zarówno w zakładach jak i e-sports
* Co zyskujesz dzięki rejestracji w x-bet z linków dostępnych na naszym forum oraz z kodem bonusowym FBPOL?
- możesz również skorzystać z oferty specjalnej 30 pln za rejestracje na skrill [Only admins are allowed to see this link]
- wyższy bonus, aż 250 euro a nie 100 euro
- dłuższy czas na spełnienie wymagań obrotowych
- pomoc w przypadku problemów z bukmacherem
kliknij w x-bet i zarejestruj się, odbierz bonus 100% do 1000 PLN
[Only admins are allowed to see this image]
- wyższy bonus, aż 250 euro a nie 100 euro
- dłuższy czas na spełnienie wymagań obrotowych
- pomoc w przypadku problemów z bukmacherem
kliknij w x-bet i zarejestruj się, odbierz bonus 100% do 1000 PLN
[Only admins are allowed to see this image]
Bonus 50 euro za opinie zostanie przyznany tylko użytkownikom zarejestrowanym z linku forum. Bonus zostanie dodany 10 lipca 2018 r. i musi zostać wykorzystany na mecz/e ćwierćfinałów MŚ w piłce nożnej. Aby otrzymać szansę odbioru 50 euro należy skorzystać z pełnej puli bonusu 100% od depozytu z kodem FBPOL i zakończyć obrót bonusem. Szanse otrzymania bonusu otrzymają tylko osoby które w momencie startu promocji czyli 19.03.2018 r. g.16:25 (Promocja zakończona w dniu 16.05.2018 r. w związku z nieczytaniem regulaminu oraz robieniem zamieszania na LC - prosimy uważnie czytać regulaminy) umieściły swój pierwszy post, opinie w tym temacie oraz wysłały zgłoszenie do użytkownika @"x-bet" w formie PW w temacie wpisując 50 Free login x-bet.co a w treści date dodania postu. Zgłoszenie należy wysłać do 12 godzin od daty umieszczenia pierwszego postu.
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Czw 7 Mar 2019 - 18:46, w całości zmieniany 4 razy (Reason for editing : zakończenie promocji 50 euro.)
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
FBPoints : 193
Re: x-bet.co bonus 250 euro
Ok, czyli rozumiem że jest słabo. W ogóle co najciekawsze bliska mi osoba założyła konto na siebie, następnego dnia już były limity na tym koncie, a nawet nic nie zostało postawione. Czy to ktoś potrafi wytłumaczyć? A jeżeli chodzi o np astekbet i betwinner. Oni również dostaną informacje od 1x o moich limitach tam czy oni w żaden sposób ze sobą nie współpracują?
ktm299- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 10
FBPoints : 10
Limity nie są nakładane nawet u tej samej grupy działającej w jednej grupie, lecz pod innym szyldem.
Dla przykładu mam zlimitowane konto w Betsafe, ale mogę grać w Betsson. A jest to ta sama grupa bukmacherska. Także nie przejmuj się X-BET i odpuść ich sobie.
Dla przykładu mam zlimitowane konto w Betsafe, ale mogę grać w Betsson. A jest to ta sama grupa bukmacherska. Także nie przejmuj się X-BET i odpuść ich sobie.
Michalski1988- Ostrzeżenie : zaufania.
Zaufanie :
Liczba postów : 1339
FBPoints : 19
Nie słyszałem żeby x-bet miał powiązania z astekiem i betwinnerem. Chyba pomyliłeś ich z 1xbet który tylko użycza oprogramowania tamtym firmom
Zaufanie :
Ok, a jak wytłumaczyć nałożony limit następnego dnia na to drugie konto? Bardziej prawdopodobne, że ze względu na identyczne nazwisko czy to samo IP?
ktm299- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 10
FBPoints : 10
Już ten temat był wałkowany. Na jedno ip, gospodarstwo domowe itd można mieć tylko jedno konto. Nie kombinuj bo co najwyżej narobisz szkód sobie i forum.
Zaufanie :
Wczoraj dostałem info o bonusie 100% do 250 euro
Bravo x-bet
Dodam że korzystałem z bonusu powitalnego więc chyba wszyscy mogą skorzystać.
Bravo x-bet
Dodam że korzystałem z bonusu powitalnego więc chyba wszyscy mogą skorzystać.
zibi- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 110
FBPoints : 76
SCAM! Zarejestrowany, aby powiedzieć prawdę o tym bukmacherze. Wygrana od 100 euro - 600. Podczas weryfikacji powiedzieli, że grałem nieuczciwie i wszystko zostało anulowane. Dostęp do konta jest zablokowany. Oszuści
[Only admins are allowed to see this link]
[Only admins are allowed to see this link]
eshvil- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 1
FBPoints : 1
Gram u bukmachera prawie dwa lata i wygrywałem większe pieniądze i wypłacałem bez problemu.
Jak cie zbanowali to z pewnością raczej z twojej winy.
Poza tym coś mi się wydaje że nie dawno był tu użytkownik który opisywał innego bukmachera podając zrzuty po rusku.
Co ciekawe jesteś od dziś na forum i pierwszy post że jesteś oszukany. Takie samo zachowanie.
Jak cie zbanowali to z pewnością raczej z twojej winy.
Poza tym coś mi się wydaje że nie dawno był tu użytkownik który opisywał innego bukmachera podając zrzuty po rusku.
Co ciekawe jesteś od dziś na forum i pierwszy post że jesteś oszukany. Takie samo zachowanie.
Iglo- Ostrzeżenie : Oskarżanie innych użytkowników bez dowodów.
Zaufanie :
Liczba postów : 222
FBPoints : 158
bukmacher daje darmowe 20 euro
zarówno dla tych co już mają konto w X-BET.co jak i tych co rejestrują
na live chat trzeba podać kod promocji FREE20
FREE20 – Register an account on the website. Write to live-chat "FREE20" and receive 20 Euro for free, you can activate this promotion till 31 of January 2020 23:59 CEST time. Rollover terms and conditions: multiplier x35 with odds 1.29 or higher. The bonus is valid for 30 days. * Maximum withdrawal from the no-deposit bonus is 100 Euro. More information: promo.X-BET.co/free-bonus
zarówno dla tych co już mają konto w X-BET.co jak i tych co rejestrują
na live chat trzeba podać kod promocji FREE20
FREE20 – Register an account on the website. Write to live-chat "FREE20" and receive 20 Euro for free, you can activate this promotion till 31 of January 2020 23:59 CEST time. Rollover terms and conditions: multiplier x35 with odds 1.29 or higher. The bonus is valid for 30 days. * Maximum withdrawal from the no-deposit bonus is 100 Euro. More information: promo.X-BET.co/free-bonus
Szymon- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 120
FBPoints : 68
Da radę wejść na ich stronę bez VPN ?
Hulk93- Zaufanie :
Liczba postów : 352
FBPoints : 29
Nie
Ale możesz pobrać darmowy WindScribe
Ale możesz pobrać darmowy WindScribe
Aby wejść z Polski należy mieć VPN jak już kilka osób wspomniało najlepszym i darmowym rozwiązaniem jest [Only admins are allowed to see this link] można zainstalować jako dodatek do wybranej przeglądarki potem szybka rejestracja wybieramy z dostępnych lokalizacji FREE Niemcy
Potem rejestracja w x-bet.co
Potem na dole bukmachera klikamy w czat i podajemy na nim kod promocji FREE20
Kilka minut i mamy bonus na koncie na zakłady sportowe lub esport
Aby wejść z Polski należy mieć VPN jak już kilka osób wspomniało najlepszym i darmowym rozwiązaniem jest [Only admins are allowed to see this link] można zainstalować jako dodatek do wybranej przeglądarki potem szybka rejestracja wybieramy z dostępnych lokalizacji FREE Niemcy
Potem rejestracja w x-bet.co
Potem na dole bukmachera klikamy w czat i podajemy na nim kod promocji FREE20
Kilka minut i mamy bonus na koncie na zakłady sportowe lub esport
Bartosz Róg- Zaufanie :
Liczba postów : 21
FBPoints : 15
wyplacalna ta strona w koncu czy nie???
aciu100- Zaufanie :
Liczba postów : 713
FBPoints : 17
Bukmacher istnieje kilka lat i się rozwija a Tu pytasz czy jest wypłacalny[Only admins are allowed to see this link] napisał:wyplacalna ta strona w koncu czy nie???