Betsson
+11
boywer
wnukuarch
Michalski1988
ney11
MichW
Iglo
bmx34
Niskiziom
zacharty
NASA
terorysta
15 posters
Strona 2 z 6
Strona 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Betsson
First topic message reminder :
Postaw na dowolne wydarzenie w BETSSON, aby odebrać Darmowy Zakład 30 PLN
Przygotowania do Mistrzostw Świata nie są łatwe, a to dopiero rozgrzewka. Dlatego też zamierzamy ułatwić Ci to zadanie. Postaw co najmniej 30 PLN na dowolne wydarzenia sportowe po min. kursie 1,50 na kuponie, a otrzymasz Darmowy Zakład 30 PLN do wykorzystania na mecze towarzyskie, które zostaną rozegrane już za kilka dni. Czy znasz lepszy sposób na wsparcie naszej kadry?

Przygotowania do Mistrzostw Świata nie są łatwe, a to dopiero rozgrzewka. Dlatego też zamierzamy ułatwić Ci to zadanie. Postaw co najmniej 30 PLN na dowolne wydarzenia sportowe po min. kursie 1,50 na kuponie, a otrzymasz Darmowy Zakład 30 PLN do wykorzystania na mecze towarzyskie, które zostaną rozegrane już za kilka dni. Czy znasz lepszy sposób na wsparcie naszej kadry?

terorysta- Zaufanie :
Liczba postów : 115
FBPoints : 66
Re: Betsson
Z okazji meczu Polska - Irlandia za postawienie zakładu za co najmniej 20zł, betsson płaci 20zł w bonusie za każdego gola Polaków.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
FBPoints : 193
Za postawienie zakładu za min. 30zł betsson daje 5zł w bonusie za każdego gola hiszpańskich drużyn strzelonych w tym tygodniu Ligi Mistrzów. (maksymalny bonus = 50zł).
Zaufanie :
Dziś freebet w Betsson na mecz pucharu Polski. Wymagane jest jednak postawienie 20 zł na mecz tych rozgrywek. W zamian otrzymujemy zakład 15 zł na piłkę nożną. Dla posiadających konto na Betsson i grających na PN jest to jakaś okazja 

Michalski1988- Ostrzeżenie : zaufania.
Zaufanie :
Liczba postów : 1339
FBPoints : 19
Dzięki za info. Wczoraj zaglądałem na stronę ale jeszcze wisiała stara promka i pewnie bym przegapił. Warto pamiętać że stawiając zakłady za 30zł mamy jeszcze zakład bez ryzyka za 15zł z racji co tygodniowej promocji także dwa wariaty można puścić 

Zaufanie :
Tego ekipie Betsson i Betsafe nie można odmówić. Cały czas coś dają aktywnym graczom. Wczoraj zamknąłem konto w Unibet, bo przez 4 miesiące nic nie dali... A głównie tam grałem.
Zaufanie :
BETSSON daje mini bonus na weekend:
Nowi gracze, którzy postawią 50 PLN na Chelsea - Liverpool otrzymają 75 PLN darmowy zakład na piłkę nożną!
Nasi obecni klienci mogą natomiast skorzystać z opcji zgarnięcia 15 PLN darmowego zakładu na żywo na Juventus - Napoli, w zamian za postawienie 20 PLN na to spotkanie przed meczem.
Nowi gracze, którzy postawią 50 PLN na Chelsea - Liverpool otrzymają 75 PLN darmowy zakład na piłkę nożną!
Nasi obecni klienci mogą natomiast skorzystać z opcji zgarnięcia 15 PLN darmowego zakładu na żywo na Juventus - Napoli, w zamian za postawienie 20 PLN na to spotkanie przed meczem.
Zaufanie :
W tym tygodniu za postawienie zakładu za minimum 30zł na LM dają 5zł za każdego gola angielskich drużyn (do 50zł).
Zaufanie :
Podobna akcja co u bliźniaka. Za postawienie zakładu za minimum 30pln na Ligę Narodów dają 30pln zakład bez ryzyka na LN.
Zaufanie :
Dziś BETSSON wysłał bardzo ciekawy i duży bonus od depozytu:
- Ta oferta jest ważna tylko dla graczy, którzy otrzymali e-mail, wiadomość na stronie lub SMS od Betsson.
- Maksymalna kwota bonusu to 100% do 2000 PLN.
- Bonus od wpłaty jest ważny tylko dla pierwszego depozytu dokonanego przez klienta między 00:01, 18.10.2018 a 23:59, 20.10.2018. Bonus zostanie aktywowany tylko wtedy, gdy klient odbierze bonus w trakcie dokonywania wpłaty, klikając pole "odbierz bonus” na stronie z wpłatą.
- Bonus od wpłaty może zostać wykorzystany zarówno w Kasynie, jak i w Zakładach.
- Po odebraniu bonusu musi on zostać obrócony w ciągu trzydziestu (30) dni.
- Jeżeli Bonus od Depozytu zostanie wykorzystany w Zakładach, musi on zostać obrócony przynajmniej sześć (6) razy w Zakładach Sportowych z kursem 1.50 lub wyższym zanim możliwa będzie wypłata lub transfer do innego produktu. Pozostały wymóg obrotu będzie dostępny przez cały czas na koncie klienta w zakładce ‘Moje bonusy".
- Jeżeli Bonus od Depozytu zostanie wykorzystany w Kasynie, musi on zostać obrócony przynajmniej pięć (5) razy w Kasynie - Video slotach, lub dziesięć (10) w Kasynie Na Żywo zanim możliwa będzie wypłata lub transfer do innego produktu. Pozostały wymóg obrotu będzie dostępny przez cały czas na koncie klienta w zakładce ‘Moje bonusy’.
- Betsafe zastrzega sobie prawo do zmiany warunków i postanowień niniejszej oferty w dowolnym momencie. Śledzenie zmian i aktualizacji należy do obowiązku klienta.
- Betsafe zastrzega sobie prawo do wykluczenia gracza z promocji i/lub dokonania zmian w promocji (w tym jej zakończenia), jeśli zajdzie podejrzenie, że doszło do złamania jej zasad, lub Betsafe uzna, że nie jest w stanie prowadzić promocji w sposób wcześniej zaplanowany.
W przypadku jakiegokolwiek sporu, dotyczącego tego konkursu, decyzja - - - Betsafe w tej kwestii jest ostateczna, a jakiekolwiek orzeczenie Betsafe w tej sprawie jest wiążące i nie podlega weryfikacji ani odwołaniu się przez Ciebie lub strony trzecie.
- Oprócz powyższych zasad obowiązują również ogólne Betsson.
- Ta oferta jest ważna tylko dla graczy, którzy otrzymali e-mail, wiadomość na stronie lub SMS od Betsson.
- Maksymalna kwota bonusu to 100% do 2000 PLN.
- Bonus od wpłaty jest ważny tylko dla pierwszego depozytu dokonanego przez klienta między 00:01, 18.10.2018 a 23:59, 20.10.2018. Bonus zostanie aktywowany tylko wtedy, gdy klient odbierze bonus w trakcie dokonywania wpłaty, klikając pole "odbierz bonus” na stronie z wpłatą.
- Bonus od wpłaty może zostać wykorzystany zarówno w Kasynie, jak i w Zakładach.
- Po odebraniu bonusu musi on zostać obrócony w ciągu trzydziestu (30) dni.
- Jeżeli Bonus od Depozytu zostanie wykorzystany w Zakładach, musi on zostać obrócony przynajmniej sześć (6) razy w Zakładach Sportowych z kursem 1.50 lub wyższym zanim możliwa będzie wypłata lub transfer do innego produktu. Pozostały wymóg obrotu będzie dostępny przez cały czas na koncie klienta w zakładce ‘Moje bonusy".
- Jeżeli Bonus od Depozytu zostanie wykorzystany w Kasynie, musi on zostać obrócony przynajmniej pięć (5) razy w Kasynie - Video slotach, lub dziesięć (10) w Kasynie Na Żywo zanim możliwa będzie wypłata lub transfer do innego produktu. Pozostały wymóg obrotu będzie dostępny przez cały czas na koncie klienta w zakładce ‘Moje bonusy’.
- Betsafe zastrzega sobie prawo do zmiany warunków i postanowień niniejszej oferty w dowolnym momencie. Śledzenie zmian i aktualizacji należy do obowiązku klienta.
- Betsafe zastrzega sobie prawo do wykluczenia gracza z promocji i/lub dokonania zmian w promocji (w tym jej zakończenia), jeśli zajdzie podejrzenie, że doszło do złamania jej zasad, lub Betsafe uzna, że nie jest w stanie prowadzić promocji w sposób wcześniej zaplanowany.
W przypadku jakiegokolwiek sporu, dotyczącego tego konkursu, decyzja - - - Betsafe w tej kwestii jest ostateczna, a jakiekolwiek orzeczenie Betsafe w tej sprawie jest wiążące i nie podlega weryfikacji ani odwołaniu się przez Ciebie lub strony trzecie.
- Oprócz powyższych zasad obowiązują również ogólne Betsson.
Zaufanie :
W regulaminie pojawia się zamiast BETSSON nazwa BETSAFE - należy zwrócić uwagę że to jedna i ta sama grupa. Natomiast ja osobiście tą ofertę otrzymałem tylko na stronie BETSSON.
Zaufanie :
Pewnie się machnęli przy wstawianiu regulaminu. Żadnej różnicy to nie robi, na co zwróciłeś uwagę.
Zaufanie :
Tak, oni często się mylą. Kiedyś pytałem o regulamin promocji na Betsafe i wysłali mi link do regulaminu Betsson. Na live chat są te same osoby, choć zawzięcie twierdzą, że to odrębne serwisy i różne regulaminy. Zastanawia mnie jaki mają w tym cel, by po prostu kłamać....
Ale promocja trafiła mi się niezła na weekend
Ale promocja trafiła mi się niezła na weekend

Zaufanie :
Kłamać nie kłamią. Jak zapytasz na betssonie o problem na koncie w betsafe to wątpliwe żeby tobie pomogli.
Promocja fajna, niestety nie dla mnie, ale życzę szczęścia tym którzy skorzystają. 

Zaufanie :
Może nie tyle kłamią, co silnie usiłują przekonać, że te dwa serwisy mają inne regulaminy promocji i inny support itp. Kiedyś przywołałem przykład udzielenia bonusu w jednym z serwisu i pytałem czemu w drugim nie został przyznany. Odpowiedzieli że BETSSON to inny serwis i ich support mógł zrobić tak, a oni mają prawo odmówić. Nie drążyłem dalej tematu, choć z doświadczenia wiem, że na live chat są te same osoby.
Zaufanie :
Nigdy nie spotkałem się z taką opinią i nikt nie ukrywa że są to serwisy należące do betssongroup jednak z pewnością na support nie pracują w danej chwili Ci sami doradcy
Ja osobiście mogę polecić Betsson
Ja osobiście mogę polecić Betsson
wnukuarch- Zaufanie :
Liczba postów : 5
FBPoints : 2
Strona 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 2 z 6