ForumBukmacherskiePol.com
Betsson - Page 2 Fsdfds11
ForumBukmacherskiePol.com
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Betsson

+11
boywer
wnukuarch
Michalski1988
ney11
MichW
Iglo
bmx34
Niskiziom
zacharty
NASA
terorysta
15 posters

Strona 2 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Betsson - Page 2 Empty Betsson

Pisanie by terorysta Sro 21 Mar 2018 - 9:05

First topic message reminder :

Postaw na dowolne wydarzenie w BETSSON, aby odebrać Darmowy Zakład 30 PLN
Przygotowania do Mistrzostw Świata nie są łatwe, a to dopiero rozgrzewka. Dlatego też zamierzamy ułatwić Ci to zadanie. Postaw co najmniej 30 PLN na dowolne wydarzenia sportowe po min. kursie 1,50 na kuponie, a otrzymasz Darmowy Zakład 30 PLN do wykorzystania na mecze towarzyskie, które zostaną rozegrane już za kilka dni. Czy znasz lepszy sposób na wsparcie naszej kadry?
Betsson - Page 2 Unname10
terorysta
terorysta

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 115
FBPoints : 66

Powrót do góry Go down

Betsson - Page 2 Empty Re: Betsson

Pisanie by MichW Wto 11 Wrz 2018 - 16:09

Z okazji meczu Polska - Irlandia za postawienie zakładu za co najmniej 20zł, betsson płaci 20zł w bonusie za każdego gola Polaków.

MichW

Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie : 75%
Liczba postów : 5281
FBPoints : 193

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Pon 17 Wrz 2018 - 16:30

Za postawienie zakładu za min. 30zł betsson daje 5zł w bonusie za każdego gola hiszpańskich drużyn strzelonych w tym tygodniu Ligi Mistrzów. (maksymalny bonus = 50zł).

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by Michalski1988 Wto 25 Wrz 2018 - 12:48

Dziś freebet w Betsson na mecz pucharu Polski. Wymagane jest jednak postawienie 20 zł na mecz tych rozgrywek. W zamian otrzymujemy zakład 15 zł na piłkę nożną. Dla posiadających konto na Betsson i grających na PN jest to jakaś okazja Smile

Michalski1988

Ostrzeżenie : zaufania.
Zaufanie : BAN
Liczba postów : 1339
FBPoints : 19

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Wto 25 Wrz 2018 - 15:16

Dzięki za info. Wczoraj zaglądałem na stronę ale jeszcze wisiała stara promka i pewnie bym przegapił. Warto pamiętać że stawiając zakłady za 30zł mamy jeszcze zakład bez ryzyka za 15zł z racji co tygodniowej promocji także dwa wariaty można puścić Smile

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by Michalski1988 Wto 25 Wrz 2018 - 15:26

Tego ekipie Betsson i Betsafe nie można odmówić. Cały czas coś dają aktywnym graczom. Wczoraj zamknąłem konto w Unibet, bo przez 4 miesiące nic nie dali... A głównie tam grałem.

Michalski1988

Powrót do góry Go down

Pisanie by Michalski1988 Sob 29 Wrz 2018 - 13:55

BETSSON daje mini bonus na weekend:

Nowi gracze, którzy postawią 50 PLN na Chelsea - Liverpool otrzymają 75 PLN darmowy zakład na piłkę nożną!

Nasi obecni klienci mogą natomiast skorzystać z opcji zgarnięcia 15 PLN darmowego zakładu na żywo na Juventus - Napoli, w zamian za postawienie 20 PLN na to spotkanie przed meczem.

Michalski1988

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Wto 2 Paź 2018 - 11:14

W tym tygodniu za postawienie zakładu za minimum 30zł na LM dają 5zł za każdego gola angielskich drużyn (do 50zł).

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sro 10 Paź 2018 - 13:34

Podobna akcja co u bliźniaka. Za postawienie zakładu za minimum 30pln na Ligę Narodów dają 30pln zakład bez ryzyka na LN.

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by Michalski1988 Czw 18 Paź 2018 - 19:28

Dziś BETSSON wysłał bardzo ciekawy i duży bonus od depozytu:

- Ta oferta jest ważna tylko dla graczy, którzy otrzymali e-mail, wiadomość na stronie lub SMS od Betsson.
- Maksymalna kwota bonusu to 100% do 2000 PLN.
- Bonus od wpłaty jest ważny tylko dla pierwszego depozytu dokonanego przez klienta między 00:01, 18.10.2018 a 23:59, 20.10.2018. Bonus zostanie aktywowany tylko wtedy, gdy klient odbierze bonus w trakcie dokonywania wpłaty, klikając pole "odbierz bonus” na stronie z wpłatą.
- Bonus od wpłaty może zostać wykorzystany zarówno w Kasynie, jak i w Zakładach.
- Po odebraniu bonusu musi on zostać obrócony w ciągu trzydziestu (30) dni.
- Jeżeli Bonus od Depozytu zostanie wykorzystany w Zakładach, musi on zostać obrócony przynajmniej sześć (6) razy w Zakładach Sportowych z kursem 1.50 lub wyższym zanim możliwa będzie wypłata lub transfer do innego produktu. Pozostały wymóg obrotu będzie dostępny przez cały czas na koncie klienta w zakładce ‘Moje bonusy".
- Jeżeli Bonus od Depozytu zostanie wykorzystany w Kasynie, musi on zostać obrócony przynajmniej pięć (5) razy w Kasynie - Video slotach, lub dziesięć (10) w Kasynie Na Żywo zanim możliwa będzie wypłata lub transfer do innego produktu. Pozostały wymóg obrotu będzie dostępny przez cały czas na koncie klienta w zakładce ‘Moje bonusy’.
- Betsafe zastrzega sobie prawo do zmiany warunków i postanowień niniejszej oferty w dowolnym momencie. Śledzenie zmian i aktualizacji należy do obowiązku klienta.
- Betsafe zastrzega sobie prawo do wykluczenia gracza z promocji i/lub dokonania zmian w promocji (w tym jej zakończenia), jeśli zajdzie podejrzenie, że doszło do złamania jej zasad, lub Betsafe uzna, że nie jest w stanie prowadzić promocji w sposób wcześniej zaplanowany.
W przypadku jakiegokolwiek sporu, dotyczącego tego konkursu, decyzja - - - Betsafe w tej kwestii jest ostateczna, a jakiekolwiek orzeczenie Betsafe w tej sprawie jest wiążące i nie podlega weryfikacji ani odwołaniu się przez Ciebie lub strony trzecie.
- Oprócz powyższych zasad obowiązują również ogólne  Betsson.

Michalski1988

Powrót do góry Go down

Pisanie by Michalski1988 Czw 18 Paź 2018 - 19:32

W regulaminie pojawia się zamiast BETSSON nazwa BETSAFE - należy zwrócić uwagę że to jedna i ta sama grupa. Natomiast ja osobiście tą ofertę otrzymałem tylko na stronie BETSSON.

Michalski1988

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Czw 18 Paź 2018 - 21:54

Pewnie się machnęli przy wstawianiu regulaminu. Żadnej różnicy to nie robi, na co  zwróciłeś uwagę.

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by Michalski1988 Czw 18 Paź 2018 - 22:45

Tak, oni często się mylą. Kiedyś pytałem o regulamin promocji na Betsafe i wysłali mi link do regulaminu Betsson. Na live chat są te same osoby, choć zawzięcie twierdzą, że to odrębne serwisy i różne regulaminy. Zastanawia mnie jaki mają w tym cel, by po prostu kłamać....
Ale promocja trafiła mi się niezła na weekend Smile

Michalski1988

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Pią 19 Paź 2018 - 6:08

Kłamać nie kłamią. Jak zapytasz na betssonie o problem na koncie w betsafe to wątpliwe żeby tobie pomogli. Smile Promocja fajna, niestety nie dla mnie, ale życzę szczęścia tym którzy skorzystają. Wink

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by Michalski1988 Pią 19 Paź 2018 - 17:10

Może nie tyle kłamią, co silnie usiłują przekonać, że te dwa serwisy mają inne regulaminy promocji i inny support itp. Kiedyś przywołałem przykład udzielenia bonusu w jednym z serwisu i pytałem czemu w drugim nie został przyznany. Odpowiedzieli że BETSSON to inny serwis i ich support mógł zrobić tak, a oni mają prawo odmówić. Nie drążyłem dalej tematu, choć z doświadczenia wiem, że na live chat są te same osoby.

Michalski1988

Powrót do góry Go down

Pisanie by wnukuarch Pią 19 Paź 2018 - 21:04

Nigdy nie spotkałem się z taką opinią i nikt nie ukrywa że są to serwisy należące do betssongroup  jednak z pewnością na support nie pracują w danej chwili Ci sami doradcy
Ja osobiście mogę polecić Betsson

wnukuarch

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 5
FBPoints : 2

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Powrót do góry

- Similar topics