Betsson
+11
boywer
wnukuarch
Michalski1988
ney11
MichW
Iglo
bmx34
Niskiziom
zacharty
NASA
terorysta
15 posters
Strona 3 z 6
Strona 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Betsson
First topic message reminder :
Postaw na dowolne wydarzenie w BETSSON, aby odebrać Darmowy Zakład 30 PLN
Przygotowania do Mistrzostw Świata nie są łatwe, a to dopiero rozgrzewka. Dlatego też zamierzamy ułatwić Ci to zadanie. Postaw co najmniej 30 PLN na dowolne wydarzenia sportowe po min. kursie 1,50 na kuponie, a otrzymasz Darmowy Zakład 30 PLN do wykorzystania na mecze towarzyskie, które zostaną rozegrane już za kilka dni. Czy znasz lepszy sposób na wsparcie naszej kadry?

Przygotowania do Mistrzostw Świata nie są łatwe, a to dopiero rozgrzewka. Dlatego też zamierzamy ułatwić Ci to zadanie. Postaw co najmniej 30 PLN na dowolne wydarzenia sportowe po min. kursie 1,50 na kuponie, a otrzymasz Darmowy Zakład 30 PLN do wykorzystania na mecze towarzyskie, które zostaną rozegrane już za kilka dni. Czy znasz lepszy sposób na wsparcie naszej kadry?

terorysta- Zaufanie :
Liczba postów : 115
FBPoints : 66
Re: Betsson
To że pracują te same osoby to jestem pewien. Nigdy nie pisałem tam z kimś innym niż Michał, Karolina, Marika, Kamil. Dziwny jest dla mnie fakt, że po rozmowie z jedną osobą na pierwszym serwisie i przedstawieniu mu tej rozmowy na drugim, pracownik supportu udaje że to nie z nim rozmawiałem.
Dziwny zbieg okoliczności, że zarówno na jednym i drugim bukmacherze pracuje 4 osoby polskiego supportu, mają tak samo na imię i są różnymi osobami... hmmm
Dziwny zbieg okoliczności, że zarówno na jednym i drugim bukmacherze pracuje 4 osoby polskiego supportu, mają tak samo na imię i są różnymi osobami... hmmm

Michalski1988- Ostrzeżenie : zaufania.
Zaufanie :
Liczba postów : 1339
FBPoints : 19
A skąd wiesz że dana osoba ma faktycznie tak na imię jak przedstawione jest na LC? Zresztą co to ma za znaczenie czy faktycznie te same osoby pracują na obu serwisach? Jeżeli tak jest to raczej nie ma to większego znaczenia a przedstawiasz to jakby był to jakiś minus buka. Tak to podsumuję bo moim zdaniem nie ma co dalej ciągnąć tego tematu. 

MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
FBPoints : 193
Nie ma znaczenia czy to te same osoby. Ma znaczenie to, że ta sama osoba zaprzecza swojej wcześniejszej wiadomości do mnie z pierwszego live chatu, gdy o tą samą sprawę pytam na drugim (Marika - raczej rzadkie imię by akurat się powtarzało wśród kilku osób supportu). A jej wiadomość była oczywistym dowodem na dwukierunkowe działanie serwisów w tej samej sprawie.
Plusem jest to, że na Betsson nadal otrzymuje bonusy, a BETSAFE został na trochę oskubany. I tyle w temacie

Plusem jest to, że na Betsson nadal otrzymuje bonusy, a BETSAFE został na trochę oskubany. I tyle w temacie

Zaufanie :
Nie Marika tylko pewnie Marita
ona czesto jest raz tu raz tu, wiec gubi sie juz na ktorej firmy jest chacie 

boywer- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 467
FBPoints : 28
Tak Marita. Dla stałych bywalców grupy BETSAFE na pewno znana osoba
Po za tymi dziwnymi praktykami, jeden i drugi bukmacher jak najbardziej polecenia 

Zaufanie :
Betsson i Betsafe to sama sieć, więc i ludzie na chacie na obu serwisach mogą pracować te same. Dla mnie dwa bukmachery/kasyna są super, nigdy nie narzekałem na szybkość wypłat, nigdy nie żądali dodatkowej weryfikacji. Co do pracy live chat też nie mam zastrzeżeń, dla mnie bukmacher OK.
Barti80- Ostrzeżenie : Nieprzestrzeganie regulaminu Typy by, Nieustanne wprowadzanie zamieszania na forum.
Zaufanie :
Liczba postów : 1071
FBPoints : 3
Betsson wrzuca promocję na dwa dziejsze spotkania:
"Nowi gracze, którzy postawią 50 PLN na Inter - Milan otrzymają 75 PLN darmowy zakład na piłkę nożną!
Nasi obecni klienci mogą natomiast skorzystać z opcji zgarnięcia 15 PLN zakładu bez ryzyka na żywo na klasyk polskiej ligi Legia - Wisła, w zamian za postawienie 10 PLN na Ekstraklasę"
"Nowi gracze, którzy postawią 50 PLN na Inter - Milan otrzymają 75 PLN darmowy zakład na piłkę nożną!
Nasi obecni klienci mogą natomiast skorzystać z opcji zgarnięcia 15 PLN zakładu bez ryzyka na żywo na klasyk polskiej ligi Legia - Wisła, w zamian za postawienie 10 PLN na Ekstraklasę"
Zaufanie :
BETSSON nie pozostawia El Classico bez promocji:
"Nowi gracze, którzy postawią 50 PLN na Bracelona - Real otrzymają 75 PLN darmowy zakład na piłkę nożną!
Nasi obecni klienci mogą natomiast skorzystać z opcji zgarnięcia 5 PLN za każdą bramkę strzeloną w El Clasico, w zamian za postawienie 20 PLN na to spotkanie."
"Nowi gracze, którzy postawią 50 PLN na Bracelona - Real otrzymają 75 PLN darmowy zakład na piłkę nożną!
Nasi obecni klienci mogą natomiast skorzystać z opcji zgarnięcia 5 PLN za każdą bramkę strzeloną w El Clasico, w zamian za postawienie 20 PLN na to spotkanie."
Zaufanie :
Osobiście śmierdzi mi w tym meczu underem także raczej nie ma co pchać się w takie promocje na el classico.
Zaufanie :
A jednak, za postawienie 20 zł można było zarobić 6x5= 30 zł. Wiadomo, że gdyby było 0-0 to nici z promocji, ale jeśli ktoś grał na ten mecz, to czemu nie skorzystać z oferty promocji. Jak na razie dla mnie BETSSON ma najlepsze i najczęstsze promocje na zakłady.
Zaufanie :
No tak, jak ktoś miał dobry bet na ten mecz to wiadomo że grzech z takiej promocji nie skorzystać. Niezła suma wyszła dzięki bardzo dobremu meczu Barcelony bo Real do tego dorobku zbyt mocno się nie dołożył. 

Zaufanie :
Eh całkiem zapomniałem o tej promocji a z reguły korzuystam z podobnych i masz az 6 bramek padło.
boywer- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 467
FBPoints : 28
@boywer Ja standardowo gram na Betsson, więc zaglądaj tu częściej - wrzucam każdą promocję na forum. No chyba że ktoś już o tym napisze 

Zaufanie :
Najlepiej się logować co tydzień w okolice wtorku bo wtedy często wrzucają nowe promocje na cały tydzień. No chyba że gra Liga Narodów czy puchary to wtedy potrafią wrzucić nowe promki trochę wcześniej.
Zaufanie :
A jak ostatnio z wypłatami na trustly? Szybką akceptują?
Bo ja mam konto w raiffeisen to wypłata z automatu praktycznie po zaakceptowaniu wypłaty.
Bo ja mam konto w raiffeisen to wypłata z automatu praktycznie po zaakceptowaniu wypłaty.
Barti80- Ostrzeżenie : Nieprzestrzeganie regulaminu Typy by, Nieustanne wprowadzanie zamieszania na forum.
Zaufanie :
Liczba postów : 1071
FBPoints : 3
Strona 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 3 z 6