Japonia
Strona 1 z 1 • Share •
Japonia
Kyoto - Kanazawa
Mecz 1/32 Pucharu Japonii, pomiędzy sobą dwie ekipy z 2 ligi Kyoto i Kanazawa. W lidze oba zespoły grają fatalnie, obie drużyny również mają ujemny stosunek bramek strzelonych do straconych, co pokazuje, jak słabo grają w defensywie. 4 dni temu oba zespoły spotkały się w meczu ligowym, gospodarzem była Kanazawa, która przegrała 3:1 z Kyoto. W ubiegłym sezonie także w meczu ligowym gdzie gospodarzem było Kyoto to Kanazawa wygrała w takim samym stosunku bramek 3:1. Moim zdaniem, jeśli chodzi o dzisiejszy mecz, to liczę na gospodarzy, liczę, że zdołają wbić przynajmniej 2 gole do siatki rywalom. Liga japońska charakteryzuję się wolą walki i często padają tam overy. Jeśli chodzi o przebieg dzisiejszego meczu, uważam, że goście otworzą lepiej to spotkanie i już w 1 połowie obejmą prowadzenie, mam nadzieję, że i gospodarze coś trafią jeszcze w pierwszej połowie, aby walka w drugiej połowie równie była zacięta. Dziś mecz w Pucharze więc liczę na rotacje w składach, liczę na rotacje bardziej z tyłu ustawienia, co może dać nam potencjalne bramki. Myślę, że kurs jest wart gry, gdyż 3 bramki w takim meczu to nie dużo, a zysk może być spory. Myślę, że albo będzie sporo bramek, albo mecz zakończy się 0:0, albo 1 bramką dla którejś z drużyn.
powyżej 2.5 bramek
Kurs: 2.6 AstekbetMecz 1/32 Pucharu Japonii, pomiędzy sobą dwie ekipy z 2 ligi Kyoto i Kanazawa. W lidze oba zespoły grają fatalnie, obie drużyny również mają ujemny stosunek bramek strzelonych do straconych, co pokazuje, jak słabo grają w defensywie. 4 dni temu oba zespoły spotkały się w meczu ligowym, gospodarzem była Kanazawa, która przegrała 3:1 z Kyoto. W ubiegłym sezonie także w meczu ligowym gdzie gospodarzem było Kyoto to Kanazawa wygrała w takim samym stosunku bramek 3:1. Moim zdaniem, jeśli chodzi o dzisiejszy mecz, to liczę na gospodarzy, liczę, że zdołają wbić przynajmniej 2 gole do siatki rywalom. Liga japońska charakteryzuję się wolą walki i często padają tam overy. Jeśli chodzi o przebieg dzisiejszego meczu, uważam, że goście otworzą lepiej to spotkanie i już w 1 połowie obejmą prowadzenie, mam nadzieję, że i gospodarze coś trafią jeszcze w pierwszej połowie, aby walka w drugiej połowie równie była zacięta. Dziś mecz w Pucharze więc liczę na rotacje w składach, liczę na rotacje bardziej z tyłu ustawienia, co może dać nam potencjalne bramki. Myślę, że kurs jest wart gry, gdyż 3 bramki w takim meczu to nie dużo, a zysk może być spory. Myślę, że albo będzie sporo bramek, albo mecz zakończy się 0:0, albo 1 bramką dla którejś z drużyn.
wilu1103- Zaufanie :
Liczba postów : 436
FBPoints : 100
Re: Japonia
Cerezo - Jubilo
1-1 standardowo wyrównanie w ostatnich minutach
Typ: 2
Kurs - 5
Bet365 (jeśli ktoś tam może to tam zdecydowanie najwyższy więc warto)
Gospodarze są tuż za podium ale dopiero w środku sierpnia przerwali serię 7 meczów bez wygranej.
W trudniejszej sytuacji są goście których przewaga nad strefą spadkową wynosi 6 punktów a więc nie mogą czuć się bezpiecznie.
Ich forma nie zachwyca ale ta liga jest bardzo wyrównana i sądzę że po kursie 5 warto co pokazują inne buki gdzieten kurs jest wyraźnie niższy.

Typ: 2
Kurs - 5
Bet365 (jeśli ktoś tam może to tam zdecydowanie najwyższy więc warto)
Gospodarze są tuż za podium ale dopiero w środku sierpnia przerwali serię 7 meczów bez wygranej.
W trudniejszej sytuacji są goście których przewaga nad strefą spadkową wynosi 6 punktów a więc nie mogą czuć się bezpiecznie.
Ich forma nie zachwyca ale ta liga jest bardzo wyrównana i sądzę że po kursie 5 warto co pokazują inne buki gdzieten kurs jest wyraźnie niższy.
ATR- Ostrzeżenie : nieprzestrzeganie zasad na forum.
Zaufanie :
Liczba postów : 818
FBPoints : 402
Strona 1 z 1