Reprezentacje - Newsy
+4
MichW
bmx34
adrianP
Brunobet
8 posters
ForumBukmacherskiePol.com :: Rozmowy o Sporcie / Typy i Analizy :: Piłka Nożna :: Mistrzostwa Świata / Europy / Reprezentacje
Strona 2 z 7
Strona 2 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Reprezentacje - Newsy
First topic message reminder :
Luis Enrique został nowym selekcjonerem reprezentacji Hiszpanii. Podpisał dwuletnią umowę. Zadebiutuje w meczu z Anglią 8 września.
- Osiągnęliśmy porozumienie i zatrudnimy Luisa Enrique jako selekcjonera reprezentacji Hiszpanii na dwa lata - poinformował Luis Rubiales, szef hiszpańskiej federacji. Dodał, że poszukiwano kandydata, który będzie przewodził szatni i będzie stanowił wzór dla piłkarzy. Te warunki Enrique spełnił.
Luis Enrique został nowym selekcjonerem reprezentacji Hiszpanii. Podpisał dwuletnią umowę. Zadebiutuje w meczu z Anglią 8 września.
- Osiągnęliśmy porozumienie i zatrudnimy Luisa Enrique jako selekcjonera reprezentacji Hiszpanii na dwa lata - poinformował Luis Rubiales, szef hiszpańskiej federacji. Dodał, że poszukiwano kandydata, który będzie przewodził szatni i będzie stanowił wzór dla piłkarzy. Te warunki Enrique spełnił.
Brunobet- Zaufanie :
Liczba postów : 578
FBPoints : 380
Re: Reprezentacje - Newsy
Możliwe ze tak bylo
w sumie 33 lata to według mnie taka najwyzsza pora na zakonczenie kariery reprezentacyjnej
przejscie moze na jakiś nizszy poziom rozgrywek, zarobienie odpowiedniej sumy pieniedzy, po to by potem zyc jak krol 

adrianP- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 995
FBPoints : 5
Clarence Seedorf zostal oficjalnie trenerem Kamerunu. Glownym zadaniem 42-latka bedzie prowadzenie Kamerunu w Pucharze Narodów Afryki w 2019 roku. Prowadził w 2014 roku Ac Milan.
Zaufanie :
Warto dodać że jego asystentem został Patrick Kluivert. Ciekawe czy Reprezentacja wróci na dobre tory, w końcu wielu trenerów z charyzmą spoza Afryki nie potrafiło sobie poradzić z afrykańską mentalnością.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
FBPoints : 193
To tak jak z Japonia
tam tez lepiej zeby byl trenerem japonczyk niz jakis inny gosc z innego kraju
.. Wszystko sie okaze w praniu.

Zaufanie :
Trochę tak choć Japończycy zaakceptują trenera innej narodowości o ile jest spokojny więc pewnie dlatego spekulowano o Wengerze.
W Afryce jest trochę gorzej, bo zawodnikom bardziej zależy na wybiciu się na Reprezentacji a kiedy nie idzie lubią strzelić focha i wymusić zmianę trenera. Nie mówiąc już o tym że w wielu federacjach jest duży bałagan.
W Afryce jest trochę gorzej, bo zawodnikom bardziej zależy na wybiciu się na Reprezentacji a kiedy nie idzie lubią strzelić focha i wymusić zmianę trenera. Nie mówiąc już o tym że w wielu federacjach jest duży bałagan.
Zaufanie :
Zobaczcie jakich trenerów bierze się do reprezentacji a u nas 
Brzęczek co ten facet osiągnął?
Czy jego kariera ma nabrać tempa na reprezentacji? Szczerze wątpię ale mam nadzieję, ze kiedyś będę zmuszony przeprosić za ten wpis.

Brzęczek co ten facet osiągnął?
Czy jego kariera ma nabrać tempa na reprezentacji? Szczerze wątpię ale mam nadzieję, ze kiedyś będę zmuszony przeprosić za ten wpis.
DomańskiMarcin- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 25
FBPoints : 9
Niestety ale popieram Twoje zdanie :/ myslalem, bylem pewny, ze przyjdzie ktos zza granicy, ktory ma na swoim koncie sukcesy. A tu Brzeczek, dlaczego wybrany ? Ze wzgledu na charakter ? XD a moze po prostu dlatego ze mniej kasy chcial niz inni 
Ale suma sumarum kibicuje mu, oby pozytwnie mnie, nas zaskoczyl

Ale suma sumarum kibicuje mu, oby pozytwnie mnie, nas zaskoczyl

Zaufanie :
Pamiętajcie że większość tak samo mówiła kiedy kadrę obejmował Nawałka. Raz się powiodło z obcokrajowcem i był awans na Euro jednak później zaczął się największy kryzys w naszej historii gdzie na MŚ nawet nie potrafiliśmy awansować więc trener z zagranicy o żadna gwarancja wieloletniego sukcesu. Także warto dać Brzęczkowi jakiś kredyt zaufania. 

Zaufanie :
Tylko ze kredyty sa z reguly oprocentowane
wiec Brzeczek musi odniesc cos wiecej niz pare zwyciestw jesli chce kupic swoja przychylnosc, przynajmniej Moja 

Zaufanie :
Wiadomo każdy ma jakieś oczekiwania, ale jak widzę te artykuły typu reprezentacja nic nie osiągnie bo my sobie sprawdziliśmy osiągnięcia Brzęczka i nam to wyszło no to jest już przegięcie.
Ale jak to mówił Boniek do jednego dziennikarza: "Wiem że był Pan chciał żeby Reprezentacja zawiodła ale ja Pana zasmucę i na Euro pojedziemy"
Ale jak to mówił Boniek do jednego dziennikarza: "Wiem że był Pan chciał żeby Reprezentacja zawiodła ale ja Pana zasmucę i na Euro pojedziemy"

Zaufanie :
Zle by bylo jakby na Euro nie pokechali
oj bardzo zle
ale czy wyjda z grupy.. Nooo to juz bedzie sukces 
Racja, nie ma co ich przekreslac na starcie, ale swoja opinie na temat wyboru selekcjonera mozna wyrazic

Racja, nie ma co ich przekreslac na starcie, ale swoja opinie na temat wyboru selekcjonera mozna wyrazic

Zaufanie :
Obecnie trudniej awansować niż wyjść z grupy. Do fazy pucharowej można prześlizgnąć się z 3ciego miejsca jak Irlandia Północna a sam naszych awans do Francji było bardzo szczęśliwy. 

Zaufanie :
No to przepraszam, nie wiedzialem
myślałem ze ciezej awansowac 

Zaufanie :
Luz, podałem tylko swoje zdanie. Nie musisz przepraszać.
PS: Chyba czas skończyć wątek bo robi się nie na temat.

PS: Chyba czas skończyć wątek bo robi się nie na temat.
Zaufanie :
Vedren Corluka, ktory od 12 lat reprezentuje Chorwacje, konczy kariere reprezentacyjna. 32-latek łącznie rozegral 103 spotkania i strzelil cztery bramki.
Zaufanie :
Strona 2 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

» Mecze towarzyskie reprezentacje
» Pozostałe ligi 2016/2017, CEV Cup, Challenge Cup , reprezentacje
» Newsy,dyskusja o tenisie
» Newsy, rozmowy, informacje
» Newsy,transfery/ dyskusja
» Pozostałe ligi 2016/2017, CEV Cup, Challenge Cup , reprezentacje
» Newsy,dyskusja o tenisie
» Newsy, rozmowy, informacje
» Newsy,transfery/ dyskusja
ForumBukmacherskiePol.com :: Rozmowy o Sporcie / Typy i Analizy :: Piłka Nożna :: Mistrzostwa Świata / Europy / Reprezentacje
Strona 2 z 7