Fan-sport bonus 400pln
Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Fan-sport bonus 400pln
First topic message reminder :
Przyroda nie znosi próżni
Żegnamy 1 xbet witamy Fan-Sport
BONUS 100% ZA 1. DEPOZYT DO 100 EUR!
Register with FanSport and receive a 100% bonus to the maximum amount of 100 EUR
Jak otrzymać bonus?
1. Register with FanSport.
2. Należy wypełnić wszystkie pola w dziale Moje Konto.
3. Złóż depozyt w wysokości do 100 EUR (lub równowartość w innej walucie) na swoje konto.
4. Bonus zostaje automatycznie doliczony po doładowaniu konta.
Regulamin
1. Każdemu użytkownikowi przysługuje tylko jeden bonus. Minimalna kwota depozytu do uruchomienia bonusu wynosi 1 EUR.
2. Bonus zostanie automatycznie doliczony po doładowaniu konta, pod warunkiem, że masz uzupełnione dane osobowe na swoim koncie.
3. Należy obrócić sumę bonusu pięciokrotnie w formie zakładów akumulatorowych. Każdy zakład akumulatorowy musi zawierać co najmniej 3 wydarzenia. Co najmniej 3 wydarzenia w akumulatorze muszą mieć kursy 1.40 lub wyżej.
4. Wymagana suma postawiona na zakłady zostaje osiągnięta tylko po rozstrzygnięciu wszystkich zakładów w ramach wymienionej kwoty.
5. Dopóki nie zostaną spełnione warunki promocji, wypłata środków pieniężnych nie będzie możliwa (do reguły nie stosują się wyjątki omówione w Załączniku*).
6. Cała wartość bonusu musi zostać wykorzystana na zakłady, nim klient będzie mógł wypłacić środki z konta (lub przelać pieniądze do kasyna). W przeciwnym wypadku każdy bonus lub wygrana będzie anulowana.
7. Bonusu nie można wykorzystać w połączeniu z innymi promocjami lub ofertami specjalnymi.
Przyroda nie znosi próżni

Żegnamy 1 xbet witamy Fan-Sport
BONUS 100% ZA 1. DEPOZYT DO 100 EUR!
Register with FanSport and receive a 100% bonus to the maximum amount of 100 EUR
Jak otrzymać bonus?
1. Register with FanSport.
2. Należy wypełnić wszystkie pola w dziale Moje Konto.
3. Złóż depozyt w wysokości do 100 EUR (lub równowartość w innej walucie) na swoje konto.
4. Bonus zostaje automatycznie doliczony po doładowaniu konta.
Regulamin
1. Każdemu użytkownikowi przysługuje tylko jeden bonus. Minimalna kwota depozytu do uruchomienia bonusu wynosi 1 EUR.
2. Bonus zostanie automatycznie doliczony po doładowaniu konta, pod warunkiem, że masz uzupełnione dane osobowe na swoim koncie.
3. Należy obrócić sumę bonusu pięciokrotnie w formie zakładów akumulatorowych. Każdy zakład akumulatorowy musi zawierać co najmniej 3 wydarzenia. Co najmniej 3 wydarzenia w akumulatorze muszą mieć kursy 1.40 lub wyżej.
4. Wymagana suma postawiona na zakłady zostaje osiągnięta tylko po rozstrzygnięciu wszystkich zakładów w ramach wymienionej kwoty.
5. Dopóki nie zostaną spełnione warunki promocji, wypłata środków pieniężnych nie będzie możliwa (do reguły nie stosują się wyjątki omówione w Załączniku*).
6. Cała wartość bonusu musi zostać wykorzystana na zakłady, nim klient będzie mógł wypłacić środki z konta (lub przelać pieniądze do kasyna). W przeciwnym wypadku każdy bonus lub wygrana będzie anulowana.
7. Bonusu nie można wykorzystać w połączeniu z innymi promocjami lub ofertami specjalnymi.
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Sro 30 Wrz 2020 - 14:36, w całości zmieniany 6 razy
Czy za free
to nie do końca bo ostatnio w Fan-sport przepuściłem jakieś 600-800 pln
Czy za free

kondzio- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 4
FBPoints : 4
Re: Fan-sport bonus 400pln
niestety wszyscy ci bukmacherzy nie tylko fan-sport ale i betwinner czy astekbet dają tylko tym co ich dorabiają
taka jest prawda
to jak z automatami aby dał najpierw trzeba go napełnić

to jak z automatami aby dał najpierw trzeba go napełnić
Szymon- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 119
FBPoints : 67
Świetnie że mają już dostępną walutę pln a jeszcze lepiej że ci co mają stare konta w innej walucie mogą wejść w ustawienia i dodać portfel walutowy.
Pytałem na LC fan-sport bo chciałem założyć nowe konto ale dzięki informacji okazało się że wystarczy założyć drugi portfl / saldo konta i w nie kliknąć
I już można wpłacać w pln i nie płacić za walutę
Pytałem na LC fan-sport bo chciałem założyć nowe konto ale dzięki informacji okazało się że wystarczy założyć drugi portfl / saldo konta i w nie kliknąć

mirek12345- Zaufanie :
Liczba postów : 8
FBPoints : 8
Czy z fan-sport wszystko jest ok?
Od wczoraj nie mam ani jednej dostępnej metody w opcjach płatności
Support piszę aby wyczyścić historię i ciasteczka ale to nie pomaga.
Od wczoraj nie mam ani jednej dostępnej metody w opcjach płatności

messi- Zaufanie :
Liczba postów : 237
FBPoints : 108
Wszystko w porządku u mnie z pozycji mobilnej w przeglądarkowej wersji, kazda opcja wplaty ktora byla wczesniej dostępna, wciąż aktywna. Z opcjami wyplaty również, spróbuj z innej przeglądarki mobilnej lub zmień opcję vpn.
gandziaar- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 363
FBPoints : 395
dzisiaj dla odbiorców newsletter mają być rozsyłane freebety.
orginał widomości:
Здравствуйте!
Секретная раздача фрибетов уже очень близко, только для участников нашей рассылки.
26 июня мы разошлем их только тем, кто читает наши рассылки. Не пропустите и следите за нашими письмами
Translator:
Witam!
Tajna dystrybucja freebies jest bardzo bliska, tylko dla członków naszej listy mailingowej.
26 czerwca wyślemy je tylko do tych, którzy przeczytają nasze listy mailingowe. Nie przegap tego i miej oko na nasze maile.
orginał widomości:
Здравствуйте!
Секретная раздача фрибетов уже очень близко, только для участников нашей рассылки.
26 июня мы разошлем их только тем, кто читает наши рассылки. Не пропустите и следите за нашими письмами
Translator:
Witam!
Tajna dystrybucja freebies jest bardzo bliska, tylko dla członków naszej listy mailingowej.
26 czerwca wyślemy je tylko do tych, którzy przeczytają nasze listy mailingowe. Nie przegap tego i miej oko na nasze maile.
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Pią 26 Cze 2020 - 9:55, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : najpierw zrób podgląd jak wklejasz wiadomość. edycja koloru tekstu)
Slawek09- Ostrzeżenie : Próba wyłudzenia darmowego zakładu do Sapphirebet
Zaufanie :
Liczba postów : 29
FBPoints : 25
e-mail od fan-sport po rosyjsku
przepuściłem przez translator
Fan sportu
Tekstura
Twoje darmowe gratisy. Możesz używać ich przez 7 dni
Twój osobisty kod:
7sfe4ax
Z Freebetów można korzystać tylko na zakład - Prawidłowe konto. Aby z nich skorzystać, po prostu wróć do gry. Dokonaj wpłaty od 25 UAH i ciesz się tajną dystrybucją.

Fan sportu
Tekstura
Twoje darmowe gratisy. Możesz używać ich przez 7 dni
Twój osobisty kod:
7sfe4ax
Z Freebetów można korzystać tylko na zakład - Prawidłowe konto. Aby z nich skorzystać, po prostu wróć do gry. Dokonaj wpłaty od 25 UAH i ciesz się tajną dystrybucją.

Borek- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 52
FBPoints : 27
kod niestety nie został odnaleziony na stronie bukmachera.
Z tego wynika że trzeba zrobić depo na konto fan-sport.
Z tego wynika że trzeba zrobić depo na konto fan-sport.
Borek- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 52
FBPoints : 27
Ktoś wyjaśni jak prostemu chłopowi jak wejść na strony Fan-sport, Astekbet?
markwan- Ostrzeżenie : Obrażanie innych użytkowników forum.
Zaufanie :
Liczba postów : 33
FBPoints : 22
Nic prostrzego
pobierasz sobie aplikacje na Androida i grasz bez VPN.

messi- Zaufanie :
Liczba postów : 237
FBPoints : 108
Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5