Piątkowy Bonus 100%
Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Piątkowy Bonus 100%
Aktualizacja piątkowej oferty bonusowej Bet2U
Podkręć temperaturę w weekendy, otrzymując bonus 100% za jakikolwiek depozyt złożony w piątki
[*]W każdy piątek (przez 24 godziny, zaczynając od 0:00 GMT, a kończąc o 24:00 GMT) bonus 100% jest dostępny dla każdego gracza.
[*]Przejdź do sekcji bonusowej przy saldzie konta i aktywuj piątkowy bonus 100 %
[*]Pamiętaj, aby aktywować bonus w sekcji bonusowej na swoim koncie przed złożeniem depozytu. W przeciwnym wypadku, bonus nie będzie przyznany.
[*]Złóż depozyt za pomocą wybranej metody płatności.
[*]Bonus będzie aktywowany automatycznie, zaraz po złożeniu depozytu.
[*]Kwota bonusu będzie równa 100% wartości depozytu.
[*]Maksymalna wartość bonusu to 500 EUR (za depozyt o wartości 500 EUR)
[*]
Jak skorzystać z bonusu?
Bonus może być wykorzystany w pojedynczych zakładach sportowych
Środki bonusowe mogą być użyte do obstawiania eventów z notowaniami równymi 1.9 lub wyższymi
Środki bonusowe mogą być podjęte po spełnieniu wszystkich warunków zakładowych
Warunki zakładowe są następujące: Gracz musi obrócić saldo bonusowe (depozyt + bonus) 10 razy. Na przykład, jeśli gracz otrzymał bonus o wartości 20$ (za depozyt 20$), jego saldo bonusowe wynosi 40$. Gracz musi obstawić w sumie $400, aby spełnić warunki.
Czas na spełnienie warunków to 6 dni
Regulamin
Początkowa suma depozytu będzie przelana na konto bonusowe i traktowana jako środki bonusowe.
Gracz może otrzymać bonus za jednorazowy depozyt złożony w dany piątek. Gracz musi wybrać depozyt, za który otrzyma bonus. W tym celu musi aktywować bonus jeszcze przed złożeniem depozytu. W przeciwnym wypadku, bonus nie będzie przyznany.
Każdy gracz biorący udział w tej promocji potwierdza zapoznanie się z regulaminem i akceptuje go.
Firma zastrzega sobie prawo do modyfikowania, anulowania i odwoływania promocji w każdej chwili.
W przypadku anulowania bonusu, cała suma i wszystkie wygrane będą wyzerowane.
Korzystanie z bonusu w celu obstawiania zakładów w dwóch wzajemnie wykluczających się eventach jest surowo zabronione i może skutkować anulowaniem bonusu.
Niezastosowanie się do zasad wymienionych powyżej będzie skutkowało unieważnieniem bonusu i wygranych środków pochodzących z bonusu.
Maksymalna suma wygranych środków podlegająca wymianie na prawdziwą gotówkę to 3300 $/€.
[*]
Piątkowy Bonus 100% Bet2U
Podkręć temperaturę w weekendy, otrzymując bonus 100% za jakikolwiek depozyt złożony w piątki
[*]W każdy piątek (przez 24 godziny, zaczynając od 0:00 GMT, a kończąc o 24:00 GMT) bonus 100% jest dostępny dla każdego gracza.
[*]Przejdź do sekcji bonusowej przy saldzie konta i aktywuj piątkowy bonus 100 %
[*]Pamiętaj, aby aktywować bonus w sekcji bonusowej na swoim koncie przed złożeniem depozytu. W przeciwnym wypadku, bonus nie będzie przyznany.
[*]Złóż depozyt za pomocą wybranej metody płatności.
[*]Bonus będzie aktywowany automatycznie, zaraz po złożeniu depozytu.
[*]Kwota bonusu będzie równa 100% wartości depozytu.
[*]Maksymalna wartość bonusu to 500 EUR (za depozyt o wartości 500 EUR)
[*]

Jak skorzystać z bonusu?
Bonus może być wykorzystany w pojedynczych zakładach sportowych
Środki bonusowe mogą być użyte do obstawiania eventów z notowaniami równymi 1.9 lub wyższymi
Środki bonusowe mogą być podjęte po spełnieniu wszystkich warunków zakładowych
Warunki zakładowe są następujące: Gracz musi obrócić saldo bonusowe (depozyt + bonus) 10 razy. Na przykład, jeśli gracz otrzymał bonus o wartości 20$ (za depozyt 20$), jego saldo bonusowe wynosi 40$. Gracz musi obstawić w sumie $400, aby spełnić warunki.
Czas na spełnienie warunków to 6 dni
Regulamin
Początkowa suma depozytu będzie przelana na konto bonusowe i traktowana jako środki bonusowe.
Gracz może otrzymać bonus za jednorazowy depozyt złożony w dany piątek. Gracz musi wybrać depozyt, za który otrzyma bonus. W tym celu musi aktywować bonus jeszcze przed złożeniem depozytu. W przeciwnym wypadku, bonus nie będzie przyznany.
Każdy gracz biorący udział w tej promocji potwierdza zapoznanie się z regulaminem i akceptuje go.
Firma zastrzega sobie prawo do modyfikowania, anulowania i odwoływania promocji w każdej chwili.
W przypadku anulowania bonusu, cała suma i wszystkie wygrane będą wyzerowane.
Korzystanie z bonusu w celu obstawiania zakładów w dwóch wzajemnie wykluczających się eventach jest surowo zabronione i może skutkować anulowaniem bonusu.
Niezastosowanie się do zasad wymienionych powyżej będzie skutkowało unieważnieniem bonusu i wygranych środków pochodzących z bonusu.
Maksymalna suma wygranych środków podlegająca wymianie na prawdziwą gotówkę to 3300 $/€.
[*]

Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Nie 24 Lis 2019 - 14:07, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : aktualizacja oferty)
aciu100- Zaufanie :
Liczba postów : 757
FBPoints : 17
Re: Piątkowy Bonus 100%
Dodam tylko ze bukmacher jak najbardziej wyplacalny o czym mozna bylo przeczytac na innych forach.
Od czasu do czasu rozsylaja emaila z darmowym freebetem na koncie .Nie jestem tam depo a juz pare razy wlasnie dostalem freebeta.
Od czasu do czasu rozsylaja emaila z darmowym freebetem na koncie .Nie jestem tam depo a juz pare razy wlasnie dostalem freebeta.
Gość- Gość
jak sie ma juz konto to daja chyba mniej wiecej co miesiac freebeta 5€
jozeftk99- Zaufanie :
Liczba postów : 44
FBPoints : 0
Z tego co się orientuję freebet nie jest dodawany automatycznie po rejestracji. Jest dodawany losowo dla graczy bet2u, mimo żadnego depozytu w tej firmie ja dostałem już około 4 freebety, konto mam około pół roku.
Special- Zaufanie :
Liczba postów : 310
FBPoints : -5
@Special chyba się mylisz
przed chwilą zarejestrowałem się i automatycznie zostałem przeniesiony do strony z danymi osobowymi (bez aktywacji e-mail
- dziwne)
Potem wchodzę w bonusy i 5 euro jest z automatu
Po wybraniu kursy należy kliknąć pod kuponem fre bets aby postawić
przed chwilą zarejestrowałem się i automatycznie zostałem przeniesiony do strony z danymi osobowymi (bez aktywacji e-mail

Potem wchodzę w bonusy i 5 euro jest z automatu
Po wybraniu kursy należy kliknąć pod kuponem fre bets aby postawić
messi- Zaufanie :
Liczba postów : 237
FBPoints : 108
Mi napisali, że bonus jest przyznawany wszystkim
Jednak aby mieć 100% pewności, że się otrzyma należy wysłać dokument lub załączyć go do weryfikacji po zalogowaniu w moje konto
Jednak aby mieć 100% pewności, że się otrzyma należy wysłać dokument lub załączyć go do weryfikacji po zalogowaniu w moje konto
arti1- Zaufanie :
Liczba postów : 100
FBPoints : 36
Często dostajecie freebety ? ja mam konto od jakiegos półtora miesiąca jestem depo ale jeszcze nigdy nic nie dostałem.
bmx34- Ostrzeżenie : Oszczerstwa i nieprzestrzeganie regulaminów
Zaufanie :
Liczba postów : 922
FBPoints : 31
ja konto mam juz dlugo i jestem depo wiele razy.Ale brat nie jest depo a nie dawno dostal za rejestracje freebeta i okolo 20 wrzesnia i 20 pazdziernika tez freebeta po 5€ z reszta ja tez.Wychodzi na to ze kazdy nowy dostaje freebeta i pozniej co miesiac daja tez
aciu100- Zaufanie :
Liczba postów : 757
FBPoints : 17
Informuję, ze bet2u dziś ponownie przyznał bonus 5 euro bez depozytu
U bukmachera nie robiliśmy ani jednego depozytu a to już 3 bonus w ciągu 2 miesięcy
U bukmachera nie robiliśmy ani jednego depozytu a to już 3 bonus w ciągu 2 miesięcy

Hulk93- Zaufanie :
Liczba postów : 352
FBPoints : 29
Sprawdźcie konta
U mnie dziś ponownie bonus bez depozytu Tym razem 10 euro
U mnie dziś ponownie bonus bez depozytu Tym razem 10 euro
stoprocent8- Zaufanie :
Liczba postów : 104
FBPoints : 43
Tak, Bet2u systematycznie około co miesiąc przyznaje bonus w postaci Freebetu dla swoich graczy, warto mieć tam założone konto, bezproblemowe i szybie przetwarzanie wypłat, bukmacher godny polecenia.
Qwezy- Zaufanie :
Liczba postów : 85
FBPoints : 61
Z tym systematycznie to bym nie powiedział. Po prostu losowo dają freebety. Jak masz szczęście to dostaniesz nawet 2-3 w miesiącu darmowy zakład.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
FBPoints : 193
Witam.
Ja właśnie dostałem freebet 10€ jako bonus urodzinowy
Ja właśnie dostałem freebet 10€ jako bonus urodzinowy

radmi- Zaufanie :
Liczba postów : 11
FBPoints : 1
Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strona 1 z 4