Liga Mistrzów
Strona 30 z 57
Strona 30 z 57 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 43 ... 57
Liga Mistrzów
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Sro 21 Paź 2020 - 12:35, w całości zmieniany 1 raz
Re: Liga Mistrzów
Benfica-Bayern
typ:2
kurs:1,50
bet365
Analiza: W tym spotkaniu moim zdecydowanym faworytm jest zespol z Bawari ale chyba nikogo to zbytnio nie dziwi.Bayern to klasowa druzyna i chociaz osobiscie jej nie lubie to musze zaakceptowac jej walory.Jest to spotkanie fazy grupowej a Bayern w takich przypadkach meczow nie odpuszcza,poki nie uzyska minimalnej ilosci punktow potrzebych do awansu.A wiec w dzisiejszym spotkaniu Portugalczycy nie maja najmniejszych szans...
typ:2
kurs:1,50
bet365
Analiza: W tym spotkaniu moim zdecydowanym faworytm jest zespol z Bawari ale chyba nikogo to zbytnio nie dziwi.Bayern to klasowa druzyna i chociaz osobiscie jej nie lubie to musze zaakceptowac jej walory.Jest to spotkanie fazy grupowej a Bayern w takich przypadkach meczow nie odpuszcza,poki nie uzyska minimalnej ilosci punktow potrzebych do awansu.A wiec w dzisiejszym spotkaniu Portugalczycy nie maja najmniejszych szans...
andrzejszwedzki- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 2974
FBPoints : 1108
Valencja-Juventus
TYP.x
KURS.3,50
bet365
Analiza: To spotkanie chyba wzbudza najwieksze zainteresowanie wsrod dzisiejszych grupowych spotkan.Prawde mowiac ja tez jestem ciekaw jego przebiegu.Z dotychczasowych spotkan w swych ligach krajowych,znacznie lepiej wypada Juventus.Valenja niestety wykazuje brak formy.Wypadalo by wiec za faworyta uwazac zespol Wloski...ale Liga Mistrzow to nie to samo,tutaj sa osobne przygotowania i moim zdaniem Hiszpanie nie dadza sieograc.Stawiam na remis.
TYP.x
KURS.3,50
bet365
Analiza: To spotkanie chyba wzbudza najwieksze zainteresowanie wsrod dzisiejszych grupowych spotkan.Prawde mowiac ja tez jestem ciekaw jego przebiegu.Z dotychczasowych spotkan w swych ligach krajowych,znacznie lepiej wypada Juventus.Valenja niestety wykazuje brak formy.Wypadalo by wiec za faworyta uwazac zespol Wloski...ale Liga Mistrzow to nie to samo,tutaj sa osobne przygotowania i moim zdaniem Hiszpanie nie dadza sieograc.Stawiam na remis.
Zaufanie :
Można powiedzieć że Napoli na starcie zamyka sobie drogę do fazy pucharowej LM bo nie wierzę w to żeby Live i PSG nie zrobiły po 6pkt na Crvenie.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
FBPoints : 193
Tutaj masz sluszna racje,Napoli ponownie przedwczesnie odpadnie...
Zaufanie :
Ale numer Szachtar przegrywa u siebie z Hoffenheim,cholera wszystkie kupony mi pojda? Mam nadzieje,ze sie to odwroci po przerwie...a Ajax jednak remisuje do przerwy z AEK Ateny,a ja zlamalem zelazna zasade...ciekwe jak bedzie w dugiej polowie...
Zaufanie :
No chyba jednak nie Ajax zdobywa prowadzenie w 47 minucie...
Zaufanie :
Masz rację. Szachtar mocno zawodzi. Stracić 2 gole w 1 połowie nie przystoi takiej ekipie.
Zaufanie :
Ale jaja Manchester City przegrywa z Lionem !!! Bedzie niespodzianka?
Zaufanie :
Tymczasem Ronaldo dostaje czerwoną kartkę. Za co? Nie wiem choć mecz oglądam.
Komedia co Brych wyprawia
Komedia co Brych wyprawia
Zaufanie :
Szachtar w efekcie zremisowal...ale co z tego!!! Ten mecz pozbawil mnie 12 000 zl.,byl w systemie jako pewniak i tylko on mi wypadl,inne kupony tez pozly ale juz nie z takimi wygranymi...Dziady!!! 

Zaufanie :
Bayern to jest jednak pewniak,moim zdaniem,zobaczycie pierwsze trzy mecze grupowe wygra...9 ptk.daje juz praktycznie awans,pozniej bedzie kalkulowal i kombinowal...tak jest w kazdym sezonie 

Zaufanie :
Brych się rehabilituje dyktując karnego dla Juve za kopnięcie w twarz. Pjanic strzela na 0:1.
Zaufanie :
HA,HA Manchester juz przegrywa 0:2,co sie dzieje?
Zaufanie :
@andrzejszwedzki napisał:Bayern to jest jednak pewniak,moim zdaniem,zobaczycie pierwsze trzy mecze grupowe wygra...9 ptk.daje juz praktycznie awans,pozniej bedzie kalkulowal i kombinowal...tak jest w kazdym sezonie
Będe zaskoczony jeżeli będzie inaczej. Kalkulować nie ma czego bo potem jest losowanie więc trzeba grać dopóki się nie zapewni 1 miejsca.
Zaufanie :
Wiele osob ostrzylo sobie apetytyna mecz Young Boys z Mancheseem UTD wietrzac tu niespodzianke,niestety Diably z Manchesteru pokazuja swa wyzszosc juz w pierwszej polowie prowadzac 0:2 ...
Zaufanie :
Strona 30 z 57 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 43 ... 57
Strona 30 z 57