Bet2U bonus powitalny
5 posters
Strona 1 z 1
Bet2U bonus powitalny
Złóż pierwszy depozyt w
Bet2U
i otrzymaj bonus 100% na zakłady sportowe!
Nie przegap okazji otrzymania bonusu za pierwszy depozyt już teraz!
Jak odebrać bonus?
- Zarejestruj się na naszej stronie.
- Przejdź do sekcji bonusowej przy saldzie konta i aktywuj bonus 100% za depozyt.
- Pamiętaj, aby aktywować bonus w sekcji bonusowej na swoim koncie przed złożeniem depozytu. W przeciwnym wypadku, bonus nie będzie przyznany.
- Złóż depozyt za pomocą wybranej metody płatności.
- Bonus będzie aktywowany automatycznie, zaraz po złożeniu depozytu.
- Kwota bonusu będzie równa 100% wartości depozytu.
- Maksymalna wartość bonusu to 300 EUR (za depozyt o wartości 300 EUR)

Jak skorzystać z bonusu?
- Bonus może być wykorzystany w pojedynczych zakładach sportowych
- Środki bonusowe mogą być użyte do obstawiania eventów z notowaniami równymi 2.0 lub wyższymi
- Środki bonusowe mogą być podjęte po spełnieniu wszystkich warunków zakładowych
- Czas na spełnienie warunków to 30 dni
- Warunki zakładowe są następujące: Gracz musi obrócić środki bonusowe 16 razy. Na przykład, jeśli gracz otrzyma bonus o wartości
Regulamin
- Początkowa suma depozytu będzie przelana na konto bonusowe i traktowana jako środki bonusowe.
- Gracz może otrzymać bonus tylko raz i tylko za pierwszy depozyt.
- Każdy gracz biorący udział w tej promocji potwierdza zapoznanie się z regulaminem i akceptuje go.
- Firma zastrzega sobie prawo do modyfikowania, anulowania i odwoływania promocji w każdej chwili.
- W przypadku anulowania bonusu, cała suma i wszystkie wygrane będą wyzerowane.
- Korzystanie z bonusu w celu obstawiania zakładów w dwóch wzajemnie wykluczających się eventach jest surowo zabronione i może skutkować anulowaniem bonusu.
- Niezastosowanie się do zasad wymienionych powyżej będzie skutkowało unieważnieniem bonusu i wygranych środków pochodzących z bonusu.
- Maksymalna suma wygranych środków podlegająca wymianie na prawdziwą gotówkę to 3000 $/€.
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Pią 10 Sty 2020 - 11:34, w całości zmieniany 1 raz
Re: Bet2U bonus powitalny
Słuchajcie niby wszystko z tym bet2u ok bo spoko oferta i kursy tez w normie ale tylko opcja płatności ecopayz i karty
dlaczego nie ma przelewów czy jestem takim tłukiem i nie wiem jak to zrobić

mulltiker007- Zaufanie :
Liczba postów : 21
FBPoints : 11
Dla mnie bukmacher bet2u to porażka.
Wczoraj podczas live Skowrona widziałam że na tym całym Bet2U nawet podczas gry live nie podają wyniku na żywo w siatkówce był w tenisie nie
porażka pierwszy raz coś takiego widzę.
Wczoraj podczas live Skowrona widziałam że na tym całym Bet2U nawet podczas gry live nie podają wyniku na żywo w siatkówce był w tenisie nie

Laska- Zaufanie :
Liczba postów : 4
FBPoints : 3
mulltiker007 napisał:Słuchajcie niby wszystko z tym bet2u ok bo spoko oferta i kursy tez w normie ale tylko opcja płatności ecopayz i kartydlaczego nie ma przelewów czy jestem takim tłukiem i nie wiem jak to zrobić
Tak obecnie to wygląda u większości bukmacherów bez licencji. Z pewnością bet2U realizuje bardzo szybkie wypłaty na eco co jest plusem no i ten minus za brak podglądu wyniku w tenisie. Nie gram nigdy tenisa i nie widziałem tego dopiero po twojej uwadze.
Methevino- Zaufanie :
Liczba postów : 10
FBPoints : 9
Dla mnie dno
Strasznie szybko i mcno zlimitowali konto.
Czy ci w bet2u liczą, ze ktoś będzie grał duble po 12 pln czy 3 euro.
Bez problemu dają wysoki bonus co kilka dni z strasznie dużym wymogiem obrotu a limitują stawki. Musiałbym stawiać co minutę zakład i to każdy na inne zdarzenie aby to obrócić.
Odradzam gry u tego bukmachera chyba że ktoś stawia za maksymalnie 50 pln. Na początku było ok i grałem stawki po 500-1500 pln po kilkunastu wygranych kuponach nagle limit i jak mogę postwaić 50 pln to sukces.
Strasznie szybko i mcno zlimitowali konto.
Czy ci w bet2u liczą, ze ktoś będzie grał duble po 12 pln czy 3 euro.
Bez problemu dają wysoki bonus co kilka dni z strasznie dużym wymogiem obrotu a limitują stawki. Musiałbym stawiać co minutę zakład i to każdy na inne zdarzenie aby to obrócić.
Odradzam gry u tego bukmachera chyba że ktoś stawia za maksymalnie 50 pln. Na początku było ok i grałem stawki po 500-1500 pln po kilkunastu wygranych kuponach nagle limit i jak mogę postwaić 50 pln to sukces.
messi- Zaufanie :
Liczba postów : 238
FBPoints : 109

» Piątkowy Bonus 100%
» Spinbetter bonus powitalny 100%
» LibraBet bonus powitalny
» Rabona bonus powitalny
» 20bet bonus 100% do 400 pln
» Spinbetter bonus powitalny 100%
» LibraBet bonus powitalny
» Rabona bonus powitalny
» 20bet bonus 100% do 400 pln