Rabona
Rabona
Witajcie.
To mój pierwszy post.
Czy ktoś ma doświadczenia z firmą Rabona ?
Podobno blokują konto w trakcie weryfikacji, czy to normalne ?
(czyt. długa weryfikacja, dokładne zdjęcia i zrzuty ekranów i podczas niej konto jest zamknięte)
To mój pierwszy post.
Czy ktoś ma doświadczenia z firmą Rabona ?
Podobno blokują konto w trakcie weryfikacji, czy to normalne ?
(czyt. długa weryfikacja, dokładne zdjęcia i zrzuty ekranów i podczas niej konto jest zamknięte)
makumba- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 13
FBPoints : 12
Re: Rabona
Z RAbona wypłacałem już kilka razy
weryfikacja dość szybko przeszła zdjęcie dokumentu ze zdjęciem, rachunek i wpłacałem kartą więc potwierdzenie płatności
weryfikacja dość szybko przeszła zdjęcie dokumentu ze zdjęciem, rachunek i wpłacałem kartą więc potwierdzenie płatności
Szymon- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 120
FBPoints : 68
Ode mnie chcą historie transakcji z portfela internetowego z 30 dni, dowód, potwierdzenie skąd wpłaciłem na portfel internetowy, potwierdzenie adresu listem, selfie ze stroną witryny (!KARTĄ Z PORFELA (cud, że ją wyrobiłem wcześniej) i dowodem osobistym trzymanym w ręku) także cuda wianki..
Zaufanie :
Napisz PW do Admina to może to przyspieszy.@makumba napisał:Ode mnie chcą historie transakcji z portfela internetowego z 30 dni, dowód, potwierdzenie skąd wpłaciłem na portfel internetowy, potwierdzenie adresu listem, selfie ze stroną witryny (!KARTĄ Z PORFELA (cud, że ją wyrobiłem wcześniej) i dowodem osobistym trzymanym w ręku) także cuda wianki..
wilu1103- Zaufanie :
Liczba postów : 506
FBPoints : 162
A chyba jeszcze nie możesz. Do pisania prywatnych wiadomości trzeba mieć chyba na forum z 30 napisanych komentarzy. Sparwdź to sobie w regulaminie forum.
wilu1103- Zaufanie :
Liczba postów : 506
FBPoints : 162
No właśnie miałem to napisać, jak teraz nagle zacznę spamować to pewnie bana wyrwę. Wiadomości prywatne są dla mnie zablokowane :/
Zaufanie :
@wilu1103 napisał:A chyba jeszcze nie możesz. Do pisania prywatnych wiadomości trzeba mieć chyba na forum z 30 napisanych komentarzy. Sparwdź to sobie w regulaminie forum.
Przeszukałem dział FAQ i nie ma info ile takich komentarzy trzeba mieć na koncie, by napisać PW
Zaufanie :
Wracam do tematu Rabony. Sprawa zakończona pozytywnie. Konto zostało zweryfikowane. Otrzymałem wsparcie jeśli chodzi o support/czat 24/7pl szczególnie od Pani "Kate". Dział finansowy natomiast długo zwlekał z weryfikacją, ale finalnie wszystko okej.
Chciałbym również podziękować oficjalnie na forum Adminowi, który do końca mnie wspierał i pomógł przyśpieszyć proces weryfikacji.
Fajne kursy, wszystkie wydarzenia live błyskawicznie dodawane. Polecam, jednak do weryfikacji trzeba podejść po prostu cierpliwie.
Chciałbym również podziękować oficjalnie na forum Adminowi, który do końca mnie wspierał i pomógł przyśpieszyć proces weryfikacji.
Fajne kursy, wszystkie wydarzenia live błyskawicznie dodawane. Polecam, jednak do weryfikacji trzeba podejść po prostu cierpliwie.
Zaufanie :
Świetnie, ze się wyjaśniło. Trochę zdziwiony byłem to co wcześniej napisałeś bo moja pierwsza wypłata była około 1200 $ i weryfikacja w 2 dni. Fajnie mi się grało w Rabona ale teraz przeniosłem się na 22bet bo nokautuje całą resztę bukmacherów. Jak jeszcze dołożą Skrill co obiecują to będzie super bukmacher.
krym- Zaufanie :
Liczba postów : 49
FBPoints : 46
Strona 1 z 1