Ekstraklasa
ForumBukmacherskiePol.com :: Rozmowy o Sporcie / Typy i Analizy :: Piłka Nożna :: Lotto Ekstraklasa, 1 Liga ...
Strona 2 z 24
Strona 2 z 24 • 1, 2, 3 ... 13 ... 24
Ekstraklasa
First topic message reminder :
ATR- Ostrzeżenie : nieprzestrzeganie zasad na forum.
Zaufanie :
Liczba postów : 812
FBPoints : 396
Re: Ekstraklasa
No póki co w tym meczu praktycznie nic się nie dzieje, mam nadzieję, że zaraz się rozkręci, bo nici z naszych overów będzie 

Barti80- Ostrzeżenie : Nieprzestrzeganie regulaminu Typy by, Nieustanne wprowadzanie zamieszania na forum.
Zaufanie :
Liczba postów : 1071
FBPoints : 3
Może po przerwie się rozkręcą
Wisła potrafiła strzelić trzy bramki w drugiej połowie w Warszawie, więc może to powtórzą. Mam nadzieje że jak wszyscy prognozowali overy, to nie skończy się 0-0

Michalski1988- Ostrzeżenie : zaufania.
Zaufanie :
Liczba postów : 1339
FBPoints : 19
Niby dopiero 30 minuta ale statystyka 0 strzałów po obu stronach dosyć niepokojąca. Do roboty Panowie piłkarze. 

MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
FBPoints : 193
Brakuje Sanogo(w porównaniu do niego Cristovao to wygląda jak pociąg towarowy) i szczególnie Imaza w Wiśle ale sam Kudla mógł "strzelić" 2 bramki + kilka razy była bardzo blisko mimo niecelnych strzałów. Ale na szczęście niezawodny Polczak w ostatnich sekundach i mamy bramkę

ATR- Ostrzeżenie : nieprzestrzeganie zasad na forum.
Zaufanie :
Liczba postów : 812
FBPoints : 396
Na szczęscie jedna bramka do przerwy wiec overy jeszcze mogą wejść,co ciekawe Zagłębie wcale zle nie wygląda tylko ta ich defensywa jest tragiczna z Polczakiem na czele.
boywer- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 467
FBPoints : 28
5 celnych strzałów przez ostatnie 15-20 minut także mecz się trochę rozruszał. Over raczej powinien gładko wejść jeżeli Zagłębie coś ustrzeli.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
FBPoints : 193
Nawet sama Wisła moze strzelić jeszcze 2 bramki patrząc na defensywę Zagłębia oraz to że teraz muszą się bardziej otworzyć bo nie mają juz nic do stracenia.
boywer- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 467
FBPoints : 28
Zagłębie gra teraz pod presją, po zwycięstwach Cracovii i Górnika, porażka jeszcze bardziej skomplikuje im sytuację w tabeli. Na pewno po przerwie ruszą, co spowoduje otwarty mecz z ich strony. Myślę, że dwie bramki jeszcze padną.
Zaufanie :
Wisła strzela gola na 2:1
Wcześniej w temacie napisałem, że jakbym miał stawiać wynik to 3:1. Może uda się trafić?
Co do overów to już siadły, gratulację dla tych co zagrali.

Barti80- Ostrzeżenie : Nieprzestrzeganie regulaminu Typy by, Nieustanne wprowadzanie zamieszania na forum.
Zaufanie :
Jak to szybko się zmienia... Wisła - Zagłębie 2:2...
Zaufanie :
Ja mam zwycięstwo Wisły, także wynik jak na razie nie jest zły. Jakbym zagrał te wszystkie typy meczowe o których wcześniej pisałem, to wygrałbym kilka fajnych singli. Zagłębie w tym sezonie daje zarobić na overowych wynikach. Aż szkoda żeby spadli 

Zaufanie :
@Michalski1988 - ja też mam na Wisełkę, niestety póki co 2:2, trzymamy kciuki aby coś wrzucili w końcówce. 

Zaufanie :
Akurat z czterech typów wybrałem ten na dzisiejszy mecz (3 inne weszły)
No miejmy nadzieję, że coś jeszcze trafią.

Zaufanie :
No i niestety po naszych kuponach, Wisła remisuje 2:2 z Zagłębiem Sosnowiec, dla Wisły jest to słaby wynik, ekipa z Sosnowca może być z siebie na pewno zadowolona.
Zaufanie :
Zagłębie wróciło do tego meczu z dalekiej podróży... No cóż zdarza się. Pierwsza myśl jest najważniejsza, a nią było zagrać over 2,5. No to nie pozostaje nic, jak szykować się do następnej kolejki ekstraklasy.
Zaufanie :
Strona 2 z 24 • 1, 2, 3 ... 13 ... 24
ForumBukmacherskiePol.com :: Rozmowy o Sporcie / Typy i Analizy :: Piłka Nożna :: Lotto Ekstraklasa, 1 Liga ...
Strona 2 z 24