Ekstraklasa
+28
wilu1103
michaszek83
skowron
Szymon
manieczki1
aciu100
bestia
tigertyp
Admin
spec19883
bubix
FCbarcelona
Boguska111
RL9
balonik19821
stefan611
zibi
adrianP
messi
Janowski
Kwas
MichW
kaminskim
Barti80
andrzejszwedzki
Michalski1988
boywer
ATR
32 posters
ForumBukmacherskiePol.com :: Rozmowy o Sporcie / Typy i Analizy :: Piłka Nożna :: Lotto Ekstraklasa, 1 Liga ...
Strona 5 z 25
Strona 5 z 25 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25
Ekstraklasa
First topic message reminder :
ATR- Ostrzeżenie : nieprzestrzeganie zasad na forum.
Zaufanie :
Liczba postów : 812
FBPoints : 396
Re: Ekstraklasa
A jeszcze niedawno zajmowała ostatnie miejsca w tabeli. Od meczu z Wisłą Kraków idą jak burza. Dziś dowiedli, że są w gazie a wysoka wygrana z Lechem to nie efekt wiejącego wiatru w stronę Kolejorza
Jak dla mnie z taką grą śmiało mogą teraz zaskoczyć każdego w Ekstraklasie, zwłaszcza że nasza liga jest wyrównana.

Michalski1988- Ostrzeżenie : zaufania.
Zaufanie :
Liczba postów : 1339
FBPoints : 19
Piast Gliwice - Wisła Kraków 2:0
Jeden z najsłabszych meczów ligowych Wisły w tym sezonie. Wykreowali może 2-3 groźne akcje większość czasu klepiąc tylko podania. Piastowi nie trzeba było dużo sytuacji do wygranej.
Jeden z najsłabszych meczów ligowych Wisły w tym sezonie. Wykreowali może 2-3 groźne akcje większość czasu klepiąc tylko podania. Piastowi nie trzeba było dużo sytuacji do wygranej.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
FBPoints : 193
Michalski1988 napisał:A jeszcze niedawno zajmowała ostatnie miejsca w tabeli. Od meczu z Wisłą Kraków idą jak burza. Dziś dowiedli, że są w gazie a wysoka wygrana z Lechem to nie efekt wiejącego wiatru w stronę Kolejorza![]()
Jak dla mnie z taką grą śmiało mogą teraz zaskoczyć każdego w Ekstraklasie, zwłaszcza że nasza liga jest wyrównana.
Moim zdaniem jest to na tyle solidny zespół że mogą co rok walczyć o puchary gdyby tylko potrafili utrzymać solidną formę przez cały sezon a nie tylko fragment. Tak jak mówisz są w gazie. Nie tylko wygrywają ale też grają całkiem nieźle co powinno zaowocować w kolejnych meczach.
Zaufanie :
Moim zdaniem Wisła Kraków znacznie obniżyła loty po przegranej z Pogonią. Po drodze zdarzyło im się jeszcze wygrać w derbach z Cracovią i zagrać dobrą drugą połowę w Warszawie. Jednak to tylko przebłyski. Słaby wynik w Krakowie z Zagłębiem Sosnowiec i dzisiejsza przegrana pokazują, że Wisła ma problemy szczególnie w obronie, a jak jeszcze przestaną trafiać to za chwilę zacznie się wędrówka w dół tabeli.
Zaufanie :
Myślę że problemy w obronie to oni mają przez cały czas tylko stracili trochę impet w ataku. Dzisiaj często zwalniali tempo grając przeważnie atak pozycyjny do tego nie wychodziły im nawet proste wrzutki. Zobaczymy jak to będzie w kolejnych kolejkach choć myślę że stać ich na utrzymanie swojej pozycji w tabeli.
Zaufanie :
Wisła zaczęła grać słabiej po reportażu wyemitowanym przez jedną z telewizji... tak myślałem, że ten reportaż może im zaszkodzić i tak się stało, co innego, że bardzo możliwe, że po to również on został wyemitowany, tak czy siak nie pochwalam takich zachowań ze strony telewizji. Co do Piasta Gliwice jest dla mnie póki co najlepszym zaskoczeniem tego sezonu, oczywiście Piast bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, widać że Fornalik ładnie poskładał drużynę.
Barti80- Ostrzeżenie : Nieprzestrzeganie regulaminu Typy by, Nieustanne wprowadzanie zamieszania na forum.
Zaufanie :
Liczba postów : 1071
FBPoints : 3
A ja pochwalam dążenie do prawdy. Bronienie kryminalisty nie powinno mieć miejsca, tym bardziej w klubie. Jeśli chodzi o grę to uważam że akurat nie miało to dużego wpływu. Piłkarze myślą głównie o swojej przyszłości a nie o klubie. Wdziałem w PL wiele teamów które wyrabiają cuda z kibolami, a piłkarze zazwyczaj są wobec tego obojętni i zgadzają się z klubem. Tak jak to było w Wiśle.
Zaufanie :
Bo przyszły takie czasy ze jest bardzo mało piłkarzy ktorzy tak naprawdę utozsamjają się z klubem,z reguły byli to wychowankowie a jak wiadomo takich jest bardzo mało w poszczególnych klubach.
boywer- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 467
FBPoints : 28
Cracovia - Miedź Legnica 0:0 75'. Ogromna przewaga gospodarzy aż dziwne że wciąż nie potrafią strzelić gola.
Zaufanie :
Czy ja wiem, ogladam 20 minut i ciezko sie na takie mecze patrzy,jedni i drudzy są zwyczajnie słabi.
Zaufanie :
Za to goście z Legnicy pokazują, że coraz ciężej gra im się w Ekstraklasie. Ostatnie przegrane to nie przypadek i na pewno na tą chwilę są jednym z głównych kandydatów do walki o utrzymanie w lidze.
Zaufanie :
Całego meczu nie widziałen jednak podpierając się statystykami 8 celnych strzałów Cracovii pokazuje że coś próbowali pograć. Podsumowując to ostatecznie skończyło się 0:0.
Zaufanie :
Dźwigała w 28' dostaje czerwoną kartkę. Jednak jak na razie Śląsk wygląda słabo, do przerwy bez celnego strzału z ich strony.
Zaufanie :
Komedia co tam się wyprawia. 11x10 a to Wisła prowadzi już 0:3. Beznadziejny mecz Śląska.
Zaufanie :
Tak to jest w słabszych ligach ze druzyny nie potrafią wykorzystać przewagi jednego zawodnika,ale poza tym sie zgodzę Śląsk zagrał bardzo słabo.
Zaufanie :
Strona 5 z 25 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25
ForumBukmacherskiePol.com :: Rozmowy o Sporcie / Typy i Analizy :: Piłka Nożna :: Lotto Ekstraklasa, 1 Liga ...
Strona 5 z 25