1win bonus 200%
Strona 2 z 2 • 1, 2
1win bonus 200%
First topic message reminder :
Maksymalny bonus wynosi 600 € przy wpłacie 300 €
serwis bez VPN
dostępny w kilku wersjach językowych w tym polskiej
Oferta bonusowa będzie dostępna wyłącznie dla nowych klientów firmy bukmacherskiej 1win
1. Firma bukmacherska 1win zapewnia graczom premię za pierwszy depozyt w wysokości 200% ich zakładu.
Maksymalna kwota premii wynosi 300 €.
Przykład:
Po rejestracji gracz dokonuje depozytu w wysokości 300 €, system automatycznie zapewnia graczowi premię w wysokości 200% kwoty depozytu.
Konto główne 300 €. / konto bonusowe 600 €.
2. Aby wziąć udział w akcji, konto musi zostać uzupełnione jednorazową wpłatą w wysokości do 300 €. (Gracz otrzyma automatycznie bonus 200%, tj. Do maksymalnej kwoty oferty bonusowej - 600 €)
3. Aby odzyskać środki z konta bonusowego, gracz musi postawić zwykłe zakłady o współczynniku od 3 i więcej. W przypadku wygranej taki gracz dodatkowo uzyskuje rozliczenie międzyokresowe w wysokości 5% kwoty zakładu dotyczące tego wyniku z konta bonusowego.
Przykład:
Konto główne: 100 €. Konto bonusowe: 200 €.
Gracz wygrywa zakład w wysokości 100 € o współczynniku 3.
Zakład wygrywa, 100 € x 3 = 300 € + 5 € (5% kwoty zakładu) = 305 €.
Całkowity. Konto główne 305 €, konto bonusowe 195 €.
4. Wszelkie pieniądze zwrócone z konta bonusowego na konto główne są natychmiast dostępne do obrotu.
5. Wszelkie zakłady obliczone ze współczynnikiem niższym niż 3, a także wszelkie zakłady, zgodnie z którymi dokonano zwrotu, nie będą brane pod uwagę przy odzyskiwaniu funduszy bonusowych.
6. Firma pozostaje uprawniona w dowolnym momencie podczas akcji do przeprowadzenia dodatkowej weryfikacji właściciela konta lub ograniczenia udziału konkretnego gracza w tej akcji.
Kliknij w ==> 1win <== i odbierz bonus 200% kodu promocyjnego PolandBet
Maksymalny bonus wynosi 600 € przy wpłacie 300 €
serwis bez VPN
dostępny w kilku wersjach językowych w tym polskiej
Oferta bonusowa będzie dostępna wyłącznie dla nowych klientów firmy bukmacherskiej 1win
1. Firma bukmacherska 1win zapewnia graczom premię za pierwszy depozyt w wysokości 200% ich zakładu.
Maksymalna kwota premii wynosi 300 €.
Przykład:
Po rejestracji gracz dokonuje depozytu w wysokości 300 €, system automatycznie zapewnia graczowi premię w wysokości 200% kwoty depozytu.
Konto główne 300 €. / konto bonusowe 600 €.
2. Aby wziąć udział w akcji, konto musi zostać uzupełnione jednorazową wpłatą w wysokości do 300 €. (Gracz otrzyma automatycznie bonus 200%, tj. Do maksymalnej kwoty oferty bonusowej - 600 €)
3. Aby odzyskać środki z konta bonusowego, gracz musi postawić zwykłe zakłady o współczynniku od 3 i więcej. W przypadku wygranej taki gracz dodatkowo uzyskuje rozliczenie międzyokresowe w wysokości 5% kwoty zakładu dotyczące tego wyniku z konta bonusowego.
Przykład:
Konto główne: 100 €. Konto bonusowe: 200 €.
Gracz wygrywa zakład w wysokości 100 € o współczynniku 3.
Zakład wygrywa, 100 € x 3 = 300 € + 5 € (5% kwoty zakładu) = 305 €.
Całkowity. Konto główne 305 €, konto bonusowe 195 €.
4. Wszelkie pieniądze zwrócone z konta bonusowego na konto główne są natychmiast dostępne do obrotu.
5. Wszelkie zakłady obliczone ze współczynnikiem niższym niż 3, a także wszelkie zakłady, zgodnie z którymi dokonano zwrotu, nie będą brane pod uwagę przy odzyskiwaniu funduszy bonusowych.
6. Firma pozostaje uprawniona w dowolnym momencie podczas akcji do przeprowadzenia dodatkowej weryfikacji właściciela konta lub ograniczenia udziału konkretnego gracza w tej akcji.
Mugol- Moderator
- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 215
FBPoints : 169
Re: 1win bonus 200%
Słuchajcie, niby wszystko ładnie pięknie, fajna oferta, spoko kursy itd.
Wpłaciłem kartą Skrill i problem z wypłatą gdyż Skrill odrzuca podobnie z Ecopayz.
Bez problemu wypłaciłem na kartę MasterCard swojego konta bankowego.
Pytanie czy 1win planuje wpłać Ecopayz czy Revolut bo wówczas zawsze bezpieczniej będzie można wypłacać .
Wpłaciłem kartą Skrill i problem z wypłatą gdyż Skrill odrzuca podobnie z Ecopayz.
Bez problemu wypłaciłem na kartę MasterCard swojego konta bankowego.
Pytanie czy 1win planuje wpłać Ecopayz czy Revolut bo wówczas zawsze bezpieczniej będzie można wypłacać .
Bartosz Róg- Zaufanie :
Liczba postów : 21
FBPoints : 15
Jak z wypłata ile trwa na kartę ?
Pozdro
Pozdro
Hulk93- Zaufanie :
Liczba postów : 352
FBPoints : 29
Zleciłem już kilka wypłat. Najszybsza była po jednym dniu a najdłużej czekałem 3 dni.
Bartosz Róg- Zaufanie :
Nawet bez weryfikacji@Hulk93 napisał:To super . Żadnych problemów .?
Najdziwniejsze jest to że nie trzeba podawać danych osobowych
Bartosz Róg- Zaufanie :
A jak wpłacę karta Skrill to wypłacę na kartę Skrill ?
Hulk93- Zaufanie :
Liczba postów : 352
FBPoints : 29
W tym temacie masz odpowiedź. Depozyt na 1win zrobisz karta Skrill czy Ecopayz ale wypłatę odrzuca Skrill.
Ja obecnie przerzuciłem się na Bitcoin bo wypłaty są szybsze niż na kartę a fakt że mieszkam od Bitomatu dwie minuty drogi z pewnością zadecydował o tym.
Ja obecnie przerzuciłem się na Bitcoin bo wypłaty są szybsze niż na kartę a fakt że mieszkam od Bitomatu dwie minuty drogi z pewnością zadecydował o tym.
Bartosz Róg- Zaufanie :
Dla zainteresowanych 1win dodał kilka metod płatności Jeton przez chwilę był Ecopayz i znikł. Pytałem support i powiedzieli że wszystko w trakcie konfiguracji i za kilka dni ponownie będzie dostępny.
Borek- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 53
FBPoints : 28
Fajnie jednak poczekam, aż 1win doda Ecopayz.
Cyberbet- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 20
FBPoints : 10
Strona 2 z 2 • 1, 2
Strona 2 z 2