1xbet o sobie
+12
Michalski1988
Qwezy
frank1989
ney11
spec19883
oracz
nowicki10
Fausta
aroszka
obstawiacz
rafalpon
Admin
16 posters
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
1xbet o sobie
First topic message reminder :
Firma bukmacherska 1xBet
1xBet jest młodą i dynamicznie rozwijającą się firmą. 1xBet posiada ponad 1000 kolektur. Ponad 400 000 użytkowników stawia zakłady w 1xbet.com.
Kanał wideo
Na kanale wideo 1xBet znajdziesz zapowiedzi najciekawszych nadchodzących spotkań, a także analizy pomeczowe. Możesz też wziąć udział w konkursie odbywającym się w dziale «Kanał wideo«.
Pomoc
1xBet zapewnia całodobowe wsparcie telefoniczne pod numerem 8 (800) 707-50-10. Na stronie 1xBet dostępna jest też usługa «Konsultant online». Można się też skontaktować z nami za pomocą poczty elektronicznej. Wszystkie nasze dane kontaktowe są wymienione w dziale «Kontakt».
Sporty
1xBet codziennie oferuje zakłady na 1000 różnych wydarzeń. Zakłady można stawiać na takie dyscypliny jak: piłka nożna, tenis, koszykówka, siatkówka, hokej na lodzie, golf, boks, piłka ręczna, futbol amerykański, hokej, baseball, tenis stołowy, biathlon, futbol australijski, hokej na trawie. W ofercie 1xBet są także: krykiet, snooker, Formuła 1, kolarstwo, skoki narciarskie, curling, hokej halowy, hokej na rolkach, piłka wodna. Z 1xBet możesz codziennie stawiać zakłady na ponad 1000 różnych wydarzeń.
Depozyt/podjęcie środków
Depozyt złożyć można w formie gotówkowej w kolekturach 1xBet. Przyjmujemy także wpłaty za pośrednictwem WebMoney, Qiwi i innych.
Wypłata wygranych następuje w ten sam sposób, w jaki złożono depozyt.
Rodzaje zakładów
Bukmacher 1xBet oferuje wiele dodatkowych zakładów na konkretne wydarzenia: europejski handicap, dokładny wynik, przebieg gry, powyżej/poniżej, który zespół jako pierwszy zdobędzie punkt i inne. W ofercie jest też duża liczba zakładów na spotkania międzynarodowe na poziomie klubowym i reprezentacyjnym.
W sportach indywidualnych, takich jak kolarstwo, golf, lekkoatletyka, narciarstwo i inne, oprócz stawki na wygraną zawsze dostępne są stawki na zwycięzcę w rywalizacji head-to-head.
1xBet oferuje różne rodzaje zakładów, takie jak zakłady pojedyncze, akumulatorowe, systemowe i chain.
W 1xBet można stawiać na ТOTO-15, ТOTO dokładny wynik.
1xBet codzienne przedstawia «Mecze dnia», z najlepszymi ofertami dnia. Na wszystkie takie mecze oferujemy lepsze kursy i wyższe stawki!
Firma bukmacherska 1xBet
1xBet jest młodą i dynamicznie rozwijającą się firmą. 1xBet posiada ponad 1000 kolektur. Ponad 400 000 użytkowników stawia zakłady w 1xbet.com.
Kanał wideo
Na kanale wideo 1xBet znajdziesz zapowiedzi najciekawszych nadchodzących spotkań, a także analizy pomeczowe. Możesz też wziąć udział w konkursie odbywającym się w dziale «Kanał wideo«.
Pomoc
1xBet zapewnia całodobowe wsparcie telefoniczne pod numerem 8 (800) 707-50-10. Na stronie 1xBet dostępna jest też usługa «Konsultant online». Można się też skontaktować z nami za pomocą poczty elektronicznej. Wszystkie nasze dane kontaktowe są wymienione w dziale «Kontakt».
Sporty
1xBet codziennie oferuje zakłady na 1000 różnych wydarzeń. Zakłady można stawiać na takie dyscypliny jak: piłka nożna, tenis, koszykówka, siatkówka, hokej na lodzie, golf, boks, piłka ręczna, futbol amerykański, hokej, baseball, tenis stołowy, biathlon, futbol australijski, hokej na trawie. W ofercie 1xBet są także: krykiet, snooker, Formuła 1, kolarstwo, skoki narciarskie, curling, hokej halowy, hokej na rolkach, piłka wodna. Z 1xBet możesz codziennie stawiać zakłady na ponad 1000 różnych wydarzeń.
Depozyt/podjęcie środków
Depozyt złożyć można w formie gotówkowej w kolekturach 1xBet. Przyjmujemy także wpłaty za pośrednictwem WebMoney, Qiwi i innych.
Wypłata wygranych następuje w ten sam sposób, w jaki złożono depozyt.
Rodzaje zakładów
Bukmacher 1xBet oferuje wiele dodatkowych zakładów na konkretne wydarzenia: europejski handicap, dokładny wynik, przebieg gry, powyżej/poniżej, który zespół jako pierwszy zdobędzie punkt i inne. W ofercie jest też duża liczba zakładów na spotkania międzynarodowe na poziomie klubowym i reprezentacyjnym.
W sportach indywidualnych, takich jak kolarstwo, golf, lekkoatletyka, narciarstwo i inne, oprócz stawki na wygraną zawsze dostępne są stawki na zwycięzcę w rywalizacji head-to-head.
1xBet oferuje różne rodzaje zakładów, takie jak zakłady pojedyncze, akumulatorowe, systemowe i chain.
W 1xBet można stawiać na ТOTO-15, ТOTO dokładny wynik.
1xBet codzienne przedstawia «Mecze dnia», z najlepszymi ofertami dnia. Na wszystkie takie mecze oferujemy lepsze kursy i wyższe stawki!
Ostatnio zmieniony przez FBP dnia Sob 22 Lip 2017 - 11:13, w całości zmieniany 1 raz
Re: 1xbet o sobie
Pozytywny bukmacher z licznymi bonusami. Trochę callcenter mogłoby się poprawić, często proste tematy kierują wyżej i trzeba długo czekać na odpowiedź.
Michalski1988- Ostrzeżenie : zaufania.
Zaufanie :
Liczba postów : 1339
FBPoints : 19
Jak miec lepiej zaznaczone:
punkty za postawione zakłady czy punkty za stan konta ?
punkty za postawione zakłady czy punkty za stan konta ?
boywer- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 467
FBPoints : 28
Jeśli zagrasz coś co okaże się podejrzane twoje konto zostanie zlimitowane i będzie możliwy problem z wyplatami Ale i tak polecam w jakimś tam stopniu
kaminskim- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 100
FBPoints : 96
Nie bardzo wiem o co ci chodzi, pytałem zupełnie o co innego.
Zaufanie :
Ja nie mam nic zaznaaczon. Mam limit zero zł na wszystkie zakłady
marża 20%wiecej niż początkowo. Szybkie wpłaty i wypłaty to nie wszystko. Nawet bonus 2,17zl dostałem szkoda że nie mogłem postawić 

kizior- Zaufanie :
Liczba postów : 35
FBPoints : 3
Ja tam nie narzekam na 1xbet, jak dla mnie jest to obecnie najlepszych bukmacher dla Polaków 

Barti80- Ostrzeżenie : Nieprzestrzeganie regulaminu Typy by, Nieustanne wprowadzanie zamieszania na forum.
Zaufanie :
Liczba postów : 1071
Jakby co to mam jeden link do 1xbet który działa,jakby ktoś potrzebował.
Zaufanie :
Aplikacja na PC cały czas śmiga bez żadnych problemów, tak samo wpłaty i wypłaty ecopayz. Również posiadam link, ale lepiej grać przez aplikację. Polecam
Barti80- Ostrzeżenie : Nieprzestrzeganie regulaminu Typy by, Nieustanne wprowadzanie zamieszania na forum.
Zaufanie :
Liczba postów : 1071
Strona 2 z 2 • 1, 2
Strona 2 z 2