BET-IBC o sobie
+31
vamoskamil
kobra
sierpinski1
henias87
zacharty
palczakcom
supertyper
lewangolski
smail
worms
01mistrz
zobaczmecz
andree
betm01m
rycerz
opelnat
wtapiacz
obstawiacz
miedlarz
mjarzabek91
Chr0n05
aciu100
wojtak311
Krystian777
mkotow24
drozda73
messi
Admin
kizior
kobii
BETIBC Agent
35 posters
Strona 2 z 7
Strona 2 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
BET-IBC o sobie
First topic message reminder :

Czym jest BET-IBC
Rynek dostawców usług bukmacherskich jest bardzo zróżnicowany.
Istnieje mnóstwo firm oferujących nieskończone możliwości.
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą najbardziej wiarygodnego oraz uniwersalnego agenta: BET-IBC.
Chcielibyśmy się przywitać z wszystkimi użytkownikami forum.
Dlaczego BET-IBC to doskonałe rozwiązanie dla polskich graczy?
BET-IBC to firma świadcząca usługi brokerskie, która działa na rynku od 2007 roku jako pośrednik pomiędzy graczami oraz bukmacherami.
Oferujemy wysokiej jakości usługi, czego dowodem są tysiące zadowolonych klientów z całego świata.
Możemy wam pomóc stworzyć konta na najlepszych stronach bukmacherskich, takich jak:
Betfait, Matchbook, BetISN, MAXBET, SBOBET, Pinnacle,
oraz zająć się wpłatami i wypłatami pieniędzy. Co więcej, oferujemy także specjalne konto VIP-IBC , dzięki któremu będziecie mogli obstawiać jednocześnie u wielu bukmacherów, wliczając w to Betfair.
Swoje usługi świadczymy dla miłośników zakładów sportowych oraz kasyna! Wygrywający są u nas doceniani.
BET -IBCto doskonałe rozwiązanie, niezależnie czy jesteś amatorem, czy profesjonalistom grającym za wysokie stawki oraz szukającym nowych możliwości obstawiania!
Obsługa klienta odbywa się za pomocą
czatu na żywo na naszej stronie internetowej,
na Skype (help.bet-ibc)
lub pod adresem support@bet-ibc.com.

Czym jest BET-IBC
Rynek dostawców usług bukmacherskich jest bardzo zróżnicowany.
Istnieje mnóstwo firm oferujących nieskończone możliwości.
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą najbardziej wiarygodnego oraz uniwersalnego agenta: BET-IBC.
Chcielibyśmy się przywitać z wszystkimi użytkownikami forum.
Dlaczego BET-IBC to doskonałe rozwiązanie dla polskich graczy?
BET-IBC to firma świadcząca usługi brokerskie, która działa na rynku od 2007 roku jako pośrednik pomiędzy graczami oraz bukmacherami.
Oferujemy wysokiej jakości usługi, czego dowodem są tysiące zadowolonych klientów z całego świata.
Możemy wam pomóc stworzyć konta na najlepszych stronach bukmacherskich, takich jak:
Betfait, Matchbook, BetISN, MAXBET, SBOBET, Pinnacle,
oraz zająć się wpłatami i wypłatami pieniędzy. Co więcej, oferujemy także specjalne konto VIP-IBC , dzięki któremu będziecie mogli obstawiać jednocześnie u wielu bukmacherów, wliczając w to Betfair.
Swoje usługi świadczymy dla miłośników zakładów sportowych oraz kasyna! Wygrywający są u nas doceniani.
BET -IBCto doskonałe rozwiązanie, niezależnie czy jesteś amatorem, czy profesjonalistom grającym za wysokie stawki oraz szukającym nowych możliwości obstawiania!
Obsługa klienta odbywa się za pomocą
czatu na żywo na naszej stronie internetowej,
na Skype (help.bet-ibc)
lub pod adresem support@bet-ibc.com.
Ostatnio zmieniony przez BETIBC Agent dnia Sro 12 Kwi 2017 - 10:27, w całości zmieniany 1 raz
BETIBC Agent- Zaufanie :
Liczba postów : 64
FBPoints : 0
Re: BET-IBC o sobie
@aciu100 - bo nie zakładasz konta w bet365, ponieważ polska jest zablokowana tam, tylko zakładasz konto u brokera na samej górze tej strony jest link, który klikasz. Potem u brokera piszesz gdzie chcesz grać i oni zakładają na siebie konto u danego buka.
Chr0n05- Zaufanie :
Liczba postów : 34
Cześć,aciu100 napisał:zakladam konto w bet365 ale nie ma polski do wyboru jako kraju to co trzeba wybrac?
W trakcie rejestracji można wybrać Polskę z listy. Więcej informacji można uzyskać kontaktując się z suportem pod adresem http://acc-ex.com/contact-us/; dział obsługi klienta pomoże z procesem rejestracji.
Pozdrowienia
BETIBC Agent- Zaufanie :
Cześć,Chr0n05 napisał:@aciu100 - bo nie zakładasz konta w bet365, ponieważ polska jest zablokowana tam, tylko zakładasz konto u brokera na samej górze tej strony jest link, który klikasz. Potem u brokera piszesz gdzie chcesz grać i oni zakładają na siebie konto u danego buka.
Acc-Ex na prośbę klientów zapewnia bet365 lub bet fair, umożliwiając klientom korzystanie z najlepszych okazji dostępnych u wielu bukmacherów.
Pozdrowienia
BETIBC Agent- Zaufanie :
No to mogę coś powiedzieć gdyż pierwsza wypłata już za mną
zarejestrowałem się i dokonałem wpłaty fakt minimum 500 euro czyli około 2000 zł
minus taki że pobierają opłaty za wpłaty i wypłaty ale myślę że bet365 jest tego wart
wszystko wydaje się być ok ładnie i sprawnie, bezproblemowa weryfikacja
Moich 4 znajomych również zarejestrowało się z waszych linków i dwóch już z tego co wiem zaczeło grać
Poogram jeszcze to dam znać więcej
a minus taki, że nie ma bonusu
zarejestrowałem się i dokonałem wpłaty fakt minimum 500 euro czyli około 2000 zł
minus taki że pobierają opłaty za wpłaty i wypłaty ale myślę że bet365 jest tego wart
wszystko wydaje się być ok ładnie i sprawnie, bezproblemowa weryfikacja
Moich 4 znajomych również zarejestrowało się z waszych linków i dwóch już z tego co wiem zaczeło grać
Poogram jeszcze to dam znać więcej
a minus taki, że nie ma bonusu
mjarzabek91- Zaufanie :
Liczba postów : 11
FBPoints : 8
A jak to wygląda z tym jednym kontem u kilku bukmacherów
Gdzieś czytałem że za pomocą jakiegoś panelu można zarejestrować się w kilku firmach i obstawiać mecze u tego który oferuje najwyższe kursy
Gdzieś czytałem że za pomocą jakiegoś panelu można zarejestrować się w kilku firmach i obstawiać mecze u tego który oferuje najwyższe kursy
miedlarz- Zaufanie :
Liczba postów : 7
miedlarz napisał:A jak to wygląda z tym jednym kontem u kilku bukmacherów
Witaj,
Możemy zaprezentować Tobie naszą platformę VIP.
Klikając w tej link możesz zapoznać się z krótkim opisem tej platformy:
http://bet-ibc.com/pl/zaklady-vip/
Na platformie VIP masz możliwość zalogowania się na jedno konto, dzięki czemu masz dostęp do wielu bukmacherów i możesz obstawiać jednocześnie na platformie. Tak, dzięki vip-ibc masz dostęp do najlepszych stawek i kursów. Możesz zarejestrować się na konto vip-ibc klikając w poniższy link :
http://bet-ibc.com/pl/otworz-konto-vip-ibc/
Pozdrawiam
BETIBC Agent- Zaufanie :
Dziękuje za szybką odpowiedź
Jeszcze dziś założę konto
miedlarz- Zaufanie :
Liczba postów : 7
miedlarz napisał:Dziękuje za szybką odpowiedź
Z wielką chęcią zawsze pomożemy Tobie w założeniu konta. Jeśli będziesz miał jakiekolwiek inne pytania, nie wahaj się je nam zadać.
Pozdrawiam
BETIBC Agent- Zaufanie :
Na pewno jest to bardzo wielki + dla użytkowników, którzy załamali się zamknięciem chociażby BET365. Sam wkrótce zamierzam założyć tam konto, póki co polecam komu tylko mogę BET-IBC bardzo fajna alternatywa jeżeli chodzi o zakłady bukmacherskie w naszym kraju.
Krystian777- Zaufanie :
Liczba postów : 36
FBPoints : -1
Zgadza się jest to super opcja na niespokojne czasy
Jedyny minus jaki widzę to brak dostępy do oferty bonusowej
Zarejestrowałem się w bet365 i pomimo wpłaty ponad 700 euro nie otrzymałem bonusu
Pytanie do agenta
Czy jest szansa aby w przyszłości oferty bonusowe były dostępne dla graczy rejestrujących się za pośrednictwem waszej platformy
Zarejestrowałem się w bet365 i pomimo wpłaty ponad 700 euro nie otrzymałem bonusu
Pytanie do agenta
Czy jest szansa aby w przyszłości oferty bonusowe były dostępne dla graczy rejestrujących się za pośrednictwem waszej platformy
obstawiacz- Zaufanie :
Liczba postów : 308
obstawiacz napisał:Zgadza się jest to super opcja na niespokojne czasy
Pytanie do agenta
Witaj,
Niestety, bonusy u poszczególnych bukmacherów nie są dostępne dla naszych użytkowników. Jednakże pragniemy przypomnieć, że ciągle jest szansa na stawianie zakładów u wielu bukmacherów, do których polscy użytkownicy nie mają dostępu. Jeśli w późniejszym czasie będzie możliwy dostęp do ofert bonusowych, z pewnością o tym poinformujemy.
Pozdrawiam
BETIBC Agent- Zaufanie :
Krystian777 napisał:Na pewno jest to bardzo wielki + dla użytkowników, którzy załamali się zamknięciem chociażby BET365. Sam wkrótce zamierzam założyć tam konto, póki co polecam komu tylko mogę BET-IBC bardzo fajna alternatywa jeżeli chodzi o zakłady bukmacherskie w naszym kraju.
Witaj,
Dziękujemy za Twoją opinię, jesteś za nią bardzo wdzięczni. Jeśli kiedykolwiek chciałbyś skontaktować z nami w jakiejkolwiek sprawie, możesz to zrobić w dowolnym momencie.
Pozdrawiam
BETIBC Agent- Zaufanie :
Sorki ale jestem całkowicie zielony w tym temacie
Czy może mi ktoś wytłumaczyć jakby tłumaczył głąbowi
punkt po punkcie
jak wygląda gra u brokera?
czy moje dane są weryfikowane przez brokera czy bukmachera?
w jaki sposób się stawia wysyła się to brokerowi co ma postawić czy ma się dostęp do normalnego konta w Pinacle czy Betfire?
Ile czasu na skrill idzie wypłata wygranej ?
Czy może mi ktoś wytłumaczyć jakby tłumaczył głąbowi

w jaki sposób się stawia wysyła się to brokerowi co ma postawić czy ma się dostęp do normalnego konta w Pinacle czy Betfire?
wtapiacz- Zaufanie :
Liczba postów : 38
Z tego co wcześniej było napisane to:
1. Dane są weryfikowane przez brokera, a broker weryfikuje się u bukmachera i dzięki temu na terenie Polski możesz grać u bukmachera, który zablokował możliwość grania.
2. Po założeniu konta u brokera - podajesz informacje gdzie chcesz grać, broker zakłada konto i dostajesz dostęp do tego konta więc grasz u bukmachera przez konto brokera.
3. Co do wypłat - nie mam jeszcze pojęcia ponieważ jeszcze nie próbowałem grać przez brokera.
1. Dane są weryfikowane przez brokera, a broker weryfikuje się u bukmachera i dzięki temu na terenie Polski możesz grać u bukmachera, który zablokował możliwość grania.
2. Po założeniu konta u brokera - podajesz informacje gdzie chcesz grać, broker zakłada konto i dostajesz dostęp do tego konta więc grasz u bukmachera przez konto brokera.
3. Co do wypłat - nie mam jeszcze pojęcia ponieważ jeszcze nie próbowałem grać przez brokera.
Chr0n05- Zaufanie :
Liczba postów : 34
wtapiacz napisał:Sorki ale jestem całkowicie zielony w tym temacie
Czy może mi ktoś wytłumaczyć jakby tłumaczył głąbowipunkt po punkcie
Witaj,
Wszystko odbywa się poprzez brokera, a wszystkie Twoje dane personalne nie są udostępniane osobom trzecim, dzięki czemu Twoje konto pozostaje anonimowe.
Posiadasz zawsze dostęp do normalnych kont bukmacherskich.
Wypłaty dokonywane są w ciągu 24 godzin poprzez Skrill i Neteller. Jeśli potrzebujesz więcej informacji, nie wahaj się o nie nas bezpośrednio zapytać.
Pozdrawiam
BETIBC Agent- Zaufanie :
Strona 2 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strona 2 z 7