ForumBukmacherskiePol.com
SPORTMARKET Fsdfds11
ForumBukmacherskiePol.com
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

SPORTMARKET

+5
opelnat
kobra
arti1
zacharty
Sportmarket.com
9 posters

Go down

SPORTMARKET Empty SPORTMARKET

Pisanie by Sportmarket.com Sob 12 Sie 2017 - 19:58

ZAPRASZAMY DO SPORTMARKET!
SPORTMARKET 750x1010
• Nowe zakłady, wielu bukmacherów z jednego konta
• Zakłady są AUTOMATIC umieszczone u bukmachera z najlepszym kursem
• Wysokie limity zarówno pre-game i obracających
• wygrywający gracze są mile widziani i NIGDY nie limitowani
• Doskonała aplikacja mobilna
• Usługa jest bezpłatna

Sportmarket Pro

Będziesz mógł stawiać zakłady u wielu bukmacherów z jednego konta i zawsze  z najwyższymi kursami. Korzystanie Sportmarket Pro zrewolucjonizuje obstawianie i poprawi twoje   wyniki . Zakłady są umieszczone na najwyższych dostępnych kursów  jeśli limit jest zbyt mała, można postawić kilka zakładów u kilku bukmacherów  jednym kliknięciem.
Będziesz miał korzyści z utrzymywania jednego konta z nami, mając dostęp do wszystkich bukmacherów, z którymi współpracujemy.
Nasi partnerzy to:

SPORTMARKET Tr

SPORTMARKET Betsin
SPORTMARKET Tr
SPORTMARKET Ibcbet
SPORTMARKET Tr
SPORTMARKET Betdaq
SPORTMARKET Tr
SPORTMARKET Matchbook
SPORTMARKET Tr
SPORTMARKET Betfair
SPORTMARKET Tr
SPORTMARKET Pinnacle
SPORTMARKET Tr
SPORTMARKET Sbobet
SPORTMARKET Tr
* - Ze względu na przepisy Betfair, nie jesteśmy w stanie zaoferować zakłady z Betfair przez Sportmarket Pro dla klientów z następujących terytoriów: Algieria, Australia, Bułgaria, Kanada, Cypr, Republika Czeska, Republika Ludowo-Demokratyczna Korei, Danii, Francja (i terytoria francuskie), Gibraltar, Indie, Pakistan, Sri Lanka, Bangladesz, Iran, Irak, Irlandia, Włochy, Birma, Nowa Zelandia, Polska, Portugalia, Katar, Rumunia, Singapur, RPA, Hiszpanii i Turcji.

Prywatnych kont bukmacherów

Twoje konto Sportmarket będzie głównym konto i stosowany do wszystkich depozytów i wypłat i należy upewnić się, że wszystkie dane na koncie są poprawne

Sportmarket.com

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 1
FBPoints : 0

Powrót do góry Go down

SPORTMARKET Empty Re: SPORTMARKET

Pisanie by zacharty Pią 15 Wrz 2017 - 22:11

Zarejestrowałem konto u nich jakieś dwa tygodnie temu 
Na razie wszystko wygląda obiecująco, żadnych problemów w związku z tym polecam.
zacharty
zacharty

Liczba postów : 238
FBPoints : 116

Powrót do góry Go down

Pisanie by arti1 Pią 13 Paź 2017 - 11:54

Też pocisnąłem u nich dzisiaj konto 
Widzę ze coraz więcej tych brokerów pojawia się na forach 
Polacy jak zwykle znajdują sposoby obejścia różnych zakazów i blokad   alien

arti1

Liczba postów : 100
FBPoints : 36

Powrót do góry Go down

Pisanie by kobra Pon 23 Paź 2017 - 12:47

Wychodzi na to że betfire nie jest już dostępny 
- Betfair*
- Betdaq
- Ga288 (GalaxyBet)
- IBC
- ISN
- Matchbook
- Pinnacle
- SBO
- Singbet
- MMMbet
- CMDbet

* - Due to Betfair regulations, we are not in position to offer betting with Betfair through Sportmarket Pro for the customers from the following territories: Algeria, Australia, Bulgaria, Canada, Cyprus, the Czech Republic, Democratic People’s Republic of Korea, Denmark, France (and French territories), Gibraltar, India, Pakistan, Sri Lanka, Bangladesh, Iran, Iraq, Ireland, Italy, Myanmar, New Zealand, Poland, Portugal, Qatar, Romania, Singapore, South Africa, Spain and Turkey.
kobra
kobra

Liczba postów : 264
FBPoints : 88

Powrót do góry Go down

Pisanie by opelnat Pon 23 Paź 2017 - 12:48

Tak . Oferta betfair zniknęła . Też mnie to zastanawia . Poza tym wszystko w porządku . Wypłaty bez problemu po weryfikacji. Kontakt też Ok .

opelnat

Liczba postów : 46
FBPoints : 1

Powrót do góry Go down

Pisanie by kobra Pon 23 Paź 2017 - 12:49

Dostałem taką informację od Sportmarket (po przetłumaczeniu)BETFAIR - WAŻNE INFORMACJE21 czerwca 2017 rCześć Marek,Żałujemy, że musimy poinformować, że firma Betfair nie będzie mogła się obstawiać za pośrednictwem Sportmarket Pro, jeśli jesteś zarejestrowany z kraju, w którym mają ograniczony dostęp. Zmiana ta będzie miała miejsce od dzisiaj i Betfair zostanie usunięty z kont podczas kiedyś w ciągu dnia.Ponieważ konto ma wpływ na Twoje konto, nie będziesz w stanie zobaczyć Betfair w bucie po dokonaniu zmian. Zakłady już umieszczone nie zostaną naruszone, a jeśli ktoś błędnie będzie mógł złożyć zakład po zmianie zakładów nadal będzie ważny.Przepraszamy za niedogodności, ale jak rozumiesz, jest to decyzja podjęta przez firmę Betfair i wpływa negatywnie na naszą usługę, nic nie możemy zrobić.Wszystkiego najlepszego,Team Sportmarket Czy to znaczy ,że betbroker w pewnym sensie jest ograniczony z powodu ustawy hazardowej w Polsce ?
kobra
kobra

Powrót do góry Go down

Pisanie by wtapiacz Pon 23 Paź 2017 - 12:49

Bardzo dziwne, to pierwszy broker, który o czymś takim informuje.Czy faktycznie Betfair zniknął z oferty Twojego konta?

wtapiacz

Liczba postów : 38

Powrót do góry Go down

Pisanie by wtapiacz Pon 23 Paź 2017 - 12:50

Chyba brakuje odważnych żeby tam spróbować... Heh trochę mi szkoda wpłacić kilka stówek bez pewności.

wtapiacz

Powrót do góry Go down

Pisanie by kobra Pon 23 Paź 2017 - 12:52

wtapiacz napisał:Chyba brakuje odważnych żeby tam spróbować... Heh trochę mi szkoda wpłacić kilka stówek bez pewności.
To sprawdzony i jeden ze straszych brokerów 
Skoro napisałem informacje że dostałem takiego e-maila to raczej spróbowałem
I naprawdę mogę polecić albo przynajmniej nie odradzić 
W ostatnim czasie bet-ibc bardziej walczy o polskiego gracza stworzyli nawet stronę polskojęzyczna
kobra
kobra

Powrót do góry Go down

Pisanie by supertyper Pon 23 Paź 2017 - 12:57

Jestem po dłuższej chwili z dwoma brokerami, mianowicie ze SportMarket i AsianConnect.

Zacznę może od opisu brokera z którym spędziłem tylko chwilkę. AC od początku nie wyglądało dla mnie profesjonalnie. Mogą dziwić wpłaty na cudze konto (mowa o skrillu), choć byłbym w stanie to znieść. Z poziomu AC do każdego bukmachera trzeba logować się osobno (Podobno z AsianOdds jest inaczej) co już samo w sobie jest wykluczeniem. Do tego doszły u mnie problemy z założeniem konta. AC zrobiło na mnie złe pierwsze wrażenie i postanowiłem odstawić tego brokera.

Przeszedłem na SportMarket, które od razu mi się spodobało. Depozyt robimy na jedno konto, z poziomu swojego konta w SportMarketPro mamy możliwość gry u 8 najlepszych bukmacherów (nie trzeba mieć konta u każdego z nich). Co więcej, po wybraniu zdarzenia które nas interesuje widzimy wszystkie kursy u bukmacherów, którzy mają to zdarzenie i możemy zagrać po najlepszym kursie. Obsługa bardzo sprawna, weryfikację przeszedłem w 7 minut! Kontaktowałem się jeszcze dwukrotnie z supportem i na odpowiedź w jednym przypadku czekałem 13 minut, w drugim 7 minut. Dochodzą do tego niższe prowizje za giełdę (jeśli się mylę to mnie poprawcie). Od depozytu pobierany jest 1%, od wypłaty również. Przy depozycie minimalna kwota opłaty to 10E. Minimalny depozyt to 250E. Od 4 kwietnia minimalna stawka na zakład to 25E.

Podsumowując, AC przyciągnie większość forumowiczów ponieważ kwoty depozytu/zakładów są niebotycznie niższe. Natomiast jeśli ktoś szuka profesjonalizmu i operuje minimalnymi stawkami na poziomie 100PLN (od 4 kwietnia) to szczerze polecam SportMarket.
supertyper
supertyper

Liczba postów : 93
FBPoints : 29

Powrót do góry Go down

Pisanie by wtapiacz Pon 23 Paź 2017 - 12:58

supertyper napisał:Jestem po dłuższej chwili z dwoma brokerami, mianowicie ze SportMarket i AsianConnect.

Zacznę może od opisu brokera z którym spędziłem tylko chwilkę. AC od początku nie wyglądało dla mnie profesjonalnie. Mogą dziwić wpłaty na cudze konto (mowa o skrillu), choć byłbym w stanie to znieść. Z poziomu AC do każdego bukmachera trzeba logować się osobno (Podobno z AsianOdds jest inaczej) co już samo w sobie jest wykluczeniem. Do tego doszły u mnie problemy z założeniem konta. AC zrobiło na mnie złe pierwsze wrażenie i postanowiłem odstawić tego brokera.

Przeszedłem na SportMarket, które od razu mi się spodobało. Depozyt robimy na jedno konto, z poziomu swojego konta w SportMarketPro mamy możliwość gry u 8 najlepszych bukmacherów (nie trzeba mieć konta u każdego z nich). Co więcej, po wybraniu zdarzenia które nas interesuje widzimy wszystkie kursy u bukmacherów, którzy mają to zdarzenie i możemy zagrać po najlepszym kursie. Obsługa bardzo sprawna, weryfikację przeszedłem w 7 minut! Kontaktowałem się jeszcze dwukrotnie z supportem i na odpowiedź w jednym przypadku czekałem 13 minut, w drugim 7 minut. Dochodzą do tego niższe prowizje za giełdę (jeśli się mylę to mnie poprawcie). Od depozytu pobierany jest 1%, od wypłaty również. Przy depozycie minimalna kwota opłaty to 10E. Minimalny depozyt to 250E. Od 4 kwietnia minimalna stawka na zakład to 25E.

Podsumowując, AC przyciągnie większość forumowiczów ponieważ kwoty depozytu/zakładów są niebotycznie niższe. Natomiast jeśli ktoś szuka profesjonalizmu i operuje minimalnymi stawkami na poziomie 100PLN (od 4 kwietnia) to szczerze polecam SportMarket.

No i to jest jakaś konkretna opinie a nie pitu pitu

wtapiacz

Powrót do góry Go down

Pisanie by cyklon Pon 23 Paź 2017 - 14:09

nie chcę zaśmiecać wątku spekulacjami więc nic nie powiem na temat innych Brokerów niż ci 2, bo na razie próbowałem zweryfikować te 2. czekam aż Administracja założy dział Brokerzy, oraz temat dla każdego z nich w którym będziemy się mogli wypowiadać, tak jak kiedyś o poszczególnych Firmach Bukmacherskich. jeśli obcykam już SportMarketPro bądź pojedyncze buki z ich poziomu, to pewnie czymś tam się jeszcze podzielę

cyklon

Liczba postów : 27
FBPoints : 9

Powrót do góry Go down

Pisanie by tigertyp Pią 27 Paź 2017 - 12:13

Fajne rozwiązanie jednak czy jest sens grać u brokerów skoro i taki wielu bukmacherów diostarcza swoje usługi dla Polaków np. sekabet, 1xbet, astekbet, betathome
Chyba że chodzi o to że można złapać najlepszy kurs na każde spotkanie

tigertyp

Liczba postów : 239
FBPoints : 146

Powrót do góry Go down

Powrót do góry