Internet
+3
Kacper9006
zacharty
aciu100
7 posters
Internet
Witam zalozylem taki temat bo niewiem gdzie opisac moj problem.
Dowiedzialem sie z meila od dostawcy ze mam zmienne ip a myslalem ze mam stale.Jednak gdy odlacze routera od zasilania i go wlacze i wpisze w google moj adres ip to pokazuje ten sam,gdy wejde w start cmd.exe i wpisuje ipconfig/renew to dalej bez rezulatatu.Moze ktos ma jakies pomysly?dostawca cos mi nie odpisuje na moje zapytanie
Dowiedzialem sie z meila od dostawcy ze mam zmienne ip a myslalem ze mam stale.Jednak gdy odlacze routera od zasilania i go wlacze i wpisze w google moj adres ip to pokazuje ten sam,gdy wejde w start cmd.exe i wpisuje ipconfig/renew to dalej bez rezulatatu.Moze ktos ma jakies pomysly?dostawca cos mi nie odpisuje na moje zapytanie
aciu100- Zaufanie :
Liczba postów : 757
FBPoints : 17
Re: Internet
A ja mam inne pytanie, korzystam z przeglądarki Opera z wbudowanym VPN
Czy jak ustawie lokalizacje VPN na Niemcy i ktoś inny też to zostanę podczas rejestracji zablokowany za multikonta. Niestety w niektórych firmach nie da się wejść na stronę bez zmiany lokalizacji ale nie chcę też mieć blokady na bonusy itd
Czy jak ustawie lokalizacje VPN na Niemcy i ktoś inny też to zostanę podczas rejestracji zablokowany za multikonta. Niestety w niektórych firmach nie da się wejść na stronę bez zmiany lokalizacji ale nie chcę też mieć blokady na bonusy itd
zacharty- Zaufanie :
Liczba postów : 238
FBPoints : 116
KTos inny tez? Kogo masz na mysli? Np. mnie?? Dziwnie to brzmi
Kacper9006- Zaufanie :
Liczba postów : 72
FBPoints : 29
A o co ci chodzi?Kacper9006 napisał:KTos inny tez? Kogo masz na mysli? Np. mnie?? Dziwnie to brzmi
I co twój wpis wnosi do tematu?
zacharty- Zaufanie :
Liczba postów : 238
FBPoints : 116
Zadales pytanie, staram sie odpowiedziec na nie. Piszesz ze jak ktos inny sie zarejestruje, kogo masz na mysli? Bo jak ja sie zarejestruje to nie bedziesz mial multikonta. Zadales tak dziwnie skonstruowane pytanie ze nie rozumiem
Kacper9006- Zaufanie :
Liczba postów : 72
FBPoints : 29
VPN da Ci adres ip załóżmy z Niemiec ale nie da Ci gwarancji że ten adres jest stały. Pomijając fakt że pewnie konto masz zakładane z innego IP. Także tak, mogą dać Ci bana.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
FBPoints : 193
Przecież jest napisane u większości bukmacherów, że jedno konto na domostwo,IP itd., więc nawet jak ja i ty zarejestrujemy się na np. operze vpn z wyborem Niemcy to tam zawsze jest to samo IP i to jest multikonto
domekbez188- Zaufanie :
Liczba postów : 3
FBPoints : 2
Tak zgadza sie jedno konto na IP/dom
gepard433- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 13
FBPoints : 6
Strona 1 z 1